Razvod Kevina Kostnera pretvorio se u pravi medijski cirkus nakon što je njegova supruga odbila da se iseli iz zajedničkog doma, iako je tako naglašeno u predbračnom ugovoru. 

Svakog dana pojavljivale su se nove informacije koje su bacale novo svetlo na slučaj. Iako je u prvi mah Kevin taj koji je okarakterisan kao negativac, sada su se stvari promenile, nakon što se saznao razvod zbog čega njegova, uskoro bivša supruga ne da razvod.

Kevin kostner se razvodi od supruge.
Shutterstock 

Podsetimo, glumac i njegova 19 godina mlađa supruga razvode se nakon 18 godina braka i troje dece. Kostner je insistirao da se Kristin iseli iz zajedničkog doma, kako je dogovoreno na početku njihovog odnosa. 

Međutim, ona je to odbijala, i ostala je u vili glumca tražeći da se ispune neki određeni uslovi. 

Glumac je navodno u jednom trenutku pozvao i policiju i imovinske inspektore, kako bi ženu i decu izbacio iz kuće, a ovaj potez mnoge je začudio s obzirom da ta vila nije jedina nekretnina koju poseduje.

Kevin kostner izbacio je ne samo ženu već i sinove.
Shutterstock 

Inače, Kristin od bivšeg supruga traži čak 248.000 dolara mesečno za alimentaciju. Iz NBC Newsa objavili su da su u posedu sudskih dokumenata u kojima je Baumgartner kao razlog za toliku alimentaciju navela da joj toliko treba da bi ona i njihovo troje tinejdžera: Kajden (16), Hajs (14) i Grejs (13) mogli da žive kako su navikli.

Naglasila je da će im to biti "jedva dovoljno" i otkrila koliko je porodica do sada trošila. "Obilazili smo svet u privatnim avionima i odsedali u luksuznim hotelima i vilama", navela je i istakla da su trošili gotovo 26.000 dolara na brodove, 22.000 na spa usluge i 542.000 na vrtlare.

Žena Kevin Kostner trošila je 100.000 dolara na operacije.
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Oskarovac je otkrio i da je on supruzi već osigurao 1.45 miliona dolara predbračnim ugovorom, ali i da je spreman da plati još novca ako će to pomoći da ona napusti njegov dom, međutim, ona je to odbila.

Međutim, nedavno su se pojavila sudska dokumenta do kojih je došao Page Six, a u kojima  stoji da je računovođa glumca ustanovio da je Kristin potrošila više od 100.000 dolara na plastične operacije odnosno estetske korekcije, pa otuda i sumnja u njene motive u zahtevima za veću alimentaciju.

Prema tvrdnjama glumca, Kristin je velike svote novca trošila na kupovinu odeće, podizanje kredita za nekretnine, plaćanje advokata i slične troškove koji nemaju veza sa njihovom decom.

Sada je suđenje konačno završeno, i sud je presudio u korist glumca, što znači da će Kristin Baumgartner morati da napusti imanje u oblasti Santa Barbare do kraja meseca.

Kostner je kupio nekretninu pre njihovog braka, a predbračnim ugovorom je navodno bilo predviđeno da ona ne samo da će se iseliti iz kuće u roku od 30 dana, već i da više neće živeti ni na jednom njegovom imanju ako se razvedu.

Sudija Tomas Anderle odbio je Kristinin zahtev da se iseli iz rezidencije do 15. avgusta. Njen pravni tim je tvrdio da joj je tržište stanova u Santa Barbari otežalo pronalaženje novog doma.

Takođe su naveli da Kostnerova ponuda alimentacije nije ono što je Baumgartner tražila za njihovo troje dece. Ona traži skoro 250.000 dolara mesečno, dok Kostner nudi 68.000 dolara, međutim sudija je ostao neumoljiv.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!