Kevin Kostner trenutno je u centru skandala nakon što se razvod od 19 godina mlađe Kristin Baumgartner nakon 19 godina braka i troje dece, pretvorio u pakao. Svakog dana pojavljuju se nove informacije koje bacaju novo svetlo na slučaj. 

Iako je u prvi mah Kevin taj koji je okarakterisan kao negativac, sada su se stvari promenile, nakon što se saznao razvod zbog čega njegova, uskoro bivša supruga ne da razvod. 

kevin kostner razvodi se od supruge.
Shutterstock 

Naime, u sudskim dokumentima do kojih je došao Page Six stoji da je računovođa glumca ustanovio da je Kristin potrošila više od 100.000 dolara na plastične operacije odnosno estetske korekcije, pa otuda i sumnja u njene motive u zahtevima za veću alimentaciju.

Prema tvrdnjama glumca, Kristin je velike svote novca trošila na kupovinu odeće, podizanje kredita za nekretnine, plaćanje advokata i slične troškove koji nemaju veza sa njihovom decom.

kristin je umesto na decu, novac od alimentacije trošila na estetske korekcije.
Shutterstock 

Advokati Kristin Baumgartner nisu želeli da komentarišu ovakve navode, piše Page Six. Podsetimo, supruga slavnog glumca podnela je zahtev za razvod braka 1. maja, ali je odbila da se iseli iz zajedničkog doma. Prema predbračnom ugovoru koji su potpisali, Kristin je imala 30 dana da se iseli iz vile, međutim, ona je i dalje u domu u kojem je živela sa glumcem, navodno kako bi ga nagovorila da ispuni "razne finansijske zahteve" koje je postavila nakon njihovog razlaza.

kristin odbija da napusti zajednički dom.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Glumac je navodno u jednom trenutku pozvao i policiju i imovinske inspektore, kako bi ženu i decu izbacio iz kuće, a ovaj potez mnoge je začudio s obzirom da ta vila nije jedina nekretnina koju poseduje. Sve to moglo bi biti povezano i sa njegovom nedavnom odlukom da stavi pod hipoteku deo svoje imovine za finansiranje svoje predstojeće filmske franšize "Horizont".

Kristin od bivšeg supruga traži čak 248.000 dolara mesečno za alimentaciju. Iz NBC Newsa objavili su da su u posedu sudskih dokumenata u kojima je Baumgartner kao razlog za toliku alimentaciju navela da joj toliko treba da bi ona i njihovo troje tinejdžera: Kajden (16), Hajs (14) i Grejs (13) mogli da žive kako su navikli.

Naglasila je da će im to biti "jedva dovoljno" i otkrila koliko je porodica do sada trošila. "Obilazili smo svet u privatnim avionima i odsedali u luksuznim hotelima i vilama", navela je i istakla da su trošili gotovo 26.000 dolara na brodove, 22.000 na spa usluge i 542.000 na vrtlare.

Kevin nudi novac Kristin da ode iz kuće, ali ona neće

Oskarovac je otkrio i da je on supruzi već osigurao 1.45 miliona dolara predbračnim ugovorom, ali i da je spreman da plati još novca ako će to pomoći da ona napusti njegov dom. Kako je i sama otkrila u sudskim dokumentima, Kevin Kostner već je pokušao da na njen račun uplati milion dolara kako bi je time ubedio da pristane na njegove uslove razvoda.

Kristin traži novac od kevina jer su joj potrebne estetske korekcije.
Shutterstock 

"Ne mogu da prihvatim taj ustupak, ne prihvatam, razgovarala sam sa računovođom Frensiom Šilijem i rekla mu da vrati novac Kevinu", rekla je. Otkrila je zatim koliko je njen suprug zaradio prošle godine- dosta novca donela mu je uloga u seriji “Let Him Go”.

Glumac koji je prošle godine zaradio više od 19 miliona dolara, tražio je u početku od suda da se ti podaci ne objavljuju zbog straha od provalanika, ucena, pretnji...

Baumgartner koja je od 2004. u braku sa Kevinom Kostnerom, napustila je u međuvremenu sa decom napustila Los Anđeles, piše Page six.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!