Gluamc Kevin Kostner razvodi se nakon 18 godina braka i troje zajedničke dece od 19 godina mlađe Kristin Baumgartner, međutim, ono što je trebalo da bude sporazumno okončanje odnosa pretvorilo se u višenedeljnu dramu. Razlog je taj što njegova, uskoro bivša supruga ne želi da napusti zajednički dom

Kevin Kostner se razvodi od supruge.
Shutterstock 

Kako piše u sudskim spisima, slavni oskarovac rekao je da je, nakon što je Baumgartner podnela zahtev za razvod 1. maja, imala rok od 30 dana da se iseli iz kuće. Kostner je na sudu rekao kako veruje da je 49-godišnja Baumgartner ostala u kući kako bi ga nagovorila da ispuni "razne finansijske zahteve" koje je ona postavila nakon njihovog razlaza.

Kristin, supruga Kevina Kostnera ne želi da napusti dom.
Shutterstock 

Glumac je navodno u jednom trenutku pozvao i policiju i imovinse inspektore, kako bi ženu i decu izbacio iz kuće, a ovaj potez mnoge je začudio s obzirom da ta vila nije jedina nekretnina koju poseduje. Sve to moglo bi biti povezano i sa njegovom nedavnom odlukom da stavi pod hipoteku deo svoje imovine za finansiranje svoje predstojeće filmske franšize "Horizont".

Kevin Kostner ne želi da žena i deca ostanu da žive u njihovom domu.
Shutterstock 

Sada se saznalo da Kristin od bivšeg supruga traži čak 248.000 dolara mesečno za alimentaciju. Iz NBC Newsa objavili su da su u posedu sudskih dokumenata u kojima je Baumgartner kao razlog za toliku alimentaciju navela da joj toliko treba da bi ona i njihovo troje tinejdžera: Kajden (16), Hajs (14) i Grejs (13) mogli da žive kako su navikli.

Supruga Kevina Kostnera traži više novca da bi mogla da živi kako je navikla.
Shutterstock 

Naglasila je da će im to biti "jedva dovoljno" i otkrila koliko je porodica do sada trošila. "Obilazili smo svet u privatnim avionima i odsedali u luksuznim hotelima i vilama", navela je i istakla da su trošili gotovo 26.000 dolara na brodove, 22.000 na spa usluge i 542.000 na vrtlare.

Kevin nudi novac Kristin da ode iz kuće, ali ona neće

Oskarovac je otkrio i da je on supruzi već osigurao 1.45 miliona dolara predbračnim ugovorom, ali i da je spreman da plati još novca ako će to pomoći da ona napusti njegov dom.

Podsećamo, glumcu je ovo drugi brak. Od 1978. do 1994. bio je u braku s glumicom Sindi Silvom (66), s kojom takođe ima troje dece: Ani (39), Lili (36) i Džoa (35). S Baumgartner je započeo vezu 2000, kada je još uvek bio u braku, a venčali su se u Aspenu u Koloradu 2004.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!