Kristin Baumgartner, uskoro i zvanično bivša supruga Kevina Kostnera baš zna kako da uživa. Dok glumac na sve načine pokušava da ospori visinu alimentacije i da je izbaci iz zajedničkog doma, nekadašnja dizajnerka tašni uživa na letovanju sa decom i njegovim dobrim drugom i troši alimentaciju na sebe.

Kristin Baumgartner na plaži na Havajima.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nju su paparaci uslikali na plaži u okviru jednog luksuznog rizorta na Havajima, a Kristin se nije mnogo obazirala na "sevanje" bliceva. Zadovoljno se smeškala i uživala u pažnji, ćaskajući sa slavnim bankarom Džošom Konorom, koji je inače veoma blizak sa Kostnerom.

Bivša Kevina Kostnera sa ćerkom koju je dobila sa Kevinom.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Paparaci su uspeli da zabeleže i neke Kristininog lica koje je u neku ruku potvrdilo ono što su izneli advokati glumca. Iako je blizu 50. Kristin nema nijednu boru, i deluje podmlađeno i svežije nego ranije, a kako se govorilo na sudu, to duguje estetskim korekcijama na koje je trošila preko 100.000 dolara mesečno - novac koji je zapravo bio namenjen deci. 

Bivša Kevina Kostnera sa njegovim bliskim drugom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, razvod slavnog para pretvorio se u prljavu borbu za novac nakon što je Kristin odbila 1.45 miliona dolara koji su joj zagarantovani predbračnim ugovorom jer je želela više para. Tvrdila je da joj je potrebno najmanje 248.000 $ i još je skrušeno objašnjavala na sudu da bi sa tim iznosom "jedva preživljavala".

Bivša kevina Kostnera pokušava da uzme novac glumcu.
Shutterstock 

Očekivano, u ovu priču niko nije poverovao, pogotovo kada se saznalo da je Kristin preturala po kući ne bi li odnela vredne komade nakon iseljenja. 

U dokumentaciji koja je podneta sudu stoji i da je Baumgartner (49) platila advokatu za krivične postupke u Los Anđelesu 25.000 dolara iz odvojenih imovinskih fondova svog muža - bez njegovog znanja - i nema objašnjenje za veliki trošak.

Kevin Kostner izneo je niz optužbi na račun bivše žene.
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Dokumenti dalje tvrde da je dizajnerka platila svom advokatu za razvod, Suzan Vizner kreditnom karticom zaposlenog koja se tradicionalno koristi za troškove Kostnerove porodične kuće i koju plaća sam glumac.

Pored toga, Kostnerovi advokati navode da je Baumgartner kupila skupo vozilo mesecima pre nego što su se razdvojili, što je bilo neobično za par jer su uvek iznajmljivali svoje automobile.

Kristin je kupila auto na svoje ime.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U predbračnom ugovoru para, koji je potpisan 2004. godine, stoji da je Baumgartnerovoj dozvoljeno da joj ostane lično vozilo u slučaju razlaza.

Pravni tim glumca tvrdi da je kupovina automobila dokaz da je ona "planirala svoj odlazak mnogo pre nego što je rekla Kevinu u aprilu 2023."

Sud je nakon poslednjeg ročišta naložio Kristin da se iseli iz zajedničkog doma koji je delila sa glumcem, ali joj i zabranio da iznese iz kuće bilo šta na šta nema pravo. Određena je i alimentacija od gotovo 130.000 dolara mesečno što je i dalje ogromna suma, te kada se sve uzme u obzir, jasno je zašto Kristin mirne glave odmara na Havajima dok glumac na sve načine pokušava da sačuva svoj novac. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!