Razvod Kevina Kostnera pretvorio se u pravu dramu zbog supruge Kristin koja očigledno ne odustaje od toga da i nakon razlaza sa glumcem živi onako kako je navikla. 

Nakon što je na sudu glumila ucveljenost i vadila se na "težak život" tvrdeći da bi i sa 248.000 dolara mesečno alimentacije, koliko traži, teško živela, odnosno "preživljavala", što bi svakom normalnom čoveku vređalo inteligenciju, Baumgartner se na neko vreme sklonila u Kaliforniju gde uživa u jednom luksuznom rizortu. 

Bivša Kevina Kostnera sa njegovim drugom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, kako je paparaci prate u stopu, veoma brzo se videlo i da nije sama, a pravo iznenađenje je bilo kada se saznao identitet muškarca sa kojim je bila više nego bliska. Reč je o bankaru i finansijeru Džošu Konoru, inače jednom od najbližih prijatelja Kostnera.  

kevin kostner se razveo od žene.
Clint Brewer Photography/A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako još uvek nije poznata priroda njihovog odnosa, Kristin je bez sumnje uživala u njegovom društvu, a osmeh sa lica nije skidala. Zbog svega, mnogi su mišljenja i da je upravo Konor bio glavni savetodavac Baumgartnerovoj koja se i dalje ne miri sa konačnom sumom koju je sud naložio, a to je 129.755 dolara mesečno kao izdržavanje dece.

Kristin je sudski naloženo i da se iseli iz kuće u Santa Barbari u kojoj su ona i Kevin podigli živeli, što je ona najpre odbijala, a u međuvremenu su se saznali i brojni drugi detalji koji joj nisu išli na ruku. 

Naime, u prvi mah Kostner je predstavljen kao negativac s obzirom da je insistirao da se Kristin iseli iz vile, kako je i naznačeno u predbračnom ugovoru, što ona nije želela, čak ni kada je zvao policiju i imovinske inspektore.

Kevin Kostner u vreme kada je bio u srećnom braku.
Shutterstock 

Oskarovac je otkrio i da je on supruzi već osigurao 1.45 miliona dolara predbračnim ugovorom, ali i da je spreman da plati još novca ako će to pomoći da ona napusti njegov dom, međutim, ona je to odbila insistirajući na većoj alimentaciji.

Kevin Kostner obezbedio je ženi preko milion predbračnim ugovorom.
Shutterstock 

Međutim, nedavno su se pojavila sudska dokumenta do kojih je došao Page Six, a u kojima stoji da je računovođa glumca ustanovio da je Kristin potrošila više od 100.000 dolara na plastične operacije odnosno estetske korekcije, pa otuda i sumnja u njene motive u zahtevima za veću alimentaciju.

Kevin Kostner odbio je da plaća alimentaciju koju mu je tražila bivša žena.
Shutterstock 

Kristin pljačkala Kostnera

Kevin Kostner optužio je sada bivšu suprugu da ga je na slepo opljačkala skupim kupovinama pre njihovog razlaza. Glumac tvrdi da je njegova bivša kupovala stvari za sebe i sa kreditnih kartica osoblja koje vodi porodičnu kuću skidala keš, te da veruje da je ona osmislila ovaj plan pre nego što je podnela zahtev za razvod u maju.

Kristin je pljačkala Kevina.
Shutterstock 

U sudskim dokumentima do kojih je došao Page Six, Kostner tvrdi da je Kristin "pokazala uznemirujuću sklonost u poslednjih nekoliko meseci, i pre i posle razdvajanja, da prisvaja njegovu imovinu bez njegovog znanja ili pristanka, posebno od kako je podnela zahtev za razvod braka".

U dokumentaciji koja je podneta u četvrtak se navodi da je Baumgartner (49) platila advokatu za krivične postupke u Los Anđelesu 25.000 dolara iz odvojenih imovinskih fondova svog muža - bez njegovog znanja - i nema objašnjenje za veliki trošak.

Žena Kevina Kostnera odbijala je da ode iz kuće.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Dokumenti dalje tvrde da je dizajnerka platila svom advokatu za razvod, Suzan Vizner kreditnom karticom zaposlenog koja se tradicionalno koristi za troškove Kostnerove porodične kuće i koju plaća sam glumac.

Pored toga, Kostnerovi advokati navode da je Baumgartner kupila skupo vozilo mesecima pre nego što su se razdvojili, što je bilo neobično za par jer su uvek iznajmljivali svoje automobile.

U predbračnom ugovoru para, koji je potpisan 2004. godine, stoji da je Baumgartnerovoj dozvoljeno da joj ostane lično vozilo u slučaju razlaza.

Pravni tim glumca tvrdi da je kupovina automobila dokaz da je ona "planirala svoj odlazak mnogo pre nego što je rekla Kevinu u aprilu 2023."

Žena Kevina Kostnera kupila je auto na svoje ime.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kostnerovi advokati takođe navode u novim dokumentima da je Baumgartner odbila da potpiše sporazum u kojem se navodi da neće pretresti i samim tim odnositi stvari bez znanja glumca pre nego što se iseli, što je ona uradila.

I ovog puta, sud je brzo reagovao i zabranio Kristin da iznese ijedan predmet iz porodičnog doma bez odobrenja glumca, a da li će pokušati nešto drugo i kakve će nove optužbe da iznesu na račun onog drugog, nažalost, ostaje da vidimo.

Bonus video:

RAZVOD JE SMRT BEZ UMIRANJA: Danijela Dimitrovska iskreno o razvodu, životu i predrasudama lepih žena Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!