Čuveni zavodnik Eros Ramacoti nastupio je po treći put u Beogradu, očekivano, pred punom beogradskom arenom, a nakon više nego uspešnog koncerta našao je vremena i za provod i opuštanje. 

Eros Ramacoti održao je koncert u Beogradu.
Kurir/ Damir Dervišagić 

On je nakon koncerta produžio na večeru u jedan beogradski restoran, odakle su osvanule fotografije koje su mnoge iznenadile. Naime, njemu se pridužila jedna od najmoćnijih Srpkinja što su obeležili i zajedničkom fotografijom. 

Milka i Eros objavili su zajedničku fotografiju.
Instagram 

Milka je uz objavu napisala: "Veliki Eros Ramacoti". Nema sumnje da se ekipa sjajno provodila, što je uvek slučaj kada je pevač u našoj prestonici, a mnogi su bili iznenađeni ovim poznanstvom, s obzirom da se smatralo da je njegova bivša devojka Nina Seničar jedina sa kojom je ovako blizak.

Nina Seničar bila je u vezi sa Erosom.
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Podestimo, sa slavnom novosadskom lepoticom započeo je vezu još davne 2006. godine. Upoznali su se dok je Nina živela u Italiji, gde je studirala ekonomiju, a zatim je postala voditeljka.

Eros Ramacoti je zbog Nine Seničar napravio koncert u Novom Sadu.
Santi Delgado / The Photo One / Profimedia 

Navodno je Eros bio potpuno lud za Ninom, a šuška se kako je zbog nje napravio i koncert u Novom Sadu.

- Niko neće saznati da li je zbog mene održao koncert u Novom Sadu. Dogovorili smo se da ne pričamo o tome. Bilo nam je lepo dok smo bili zajedno. I dalje smo u kontaktu, čujemo se s vremena na vreme. Obavezno me pozove da mi čestita rođendan. Ja sam rođena 11. novembra, on 28. oktobra.

Nina Seničar nikada nije htela da priča o ljubavi sa Erosom.
Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia 

- Oboje smo Škorpije. Mogu sve najlepše da kažem o njemu. Divan je, pažljiv i tolerantan, potpuna suprotnost stereotipima koje prate velike muzičke zvezde. Ne želim da budem poznata samo kao bivša devojka Erosa Ramacotija. Posedujem dovoljno kvaliteta i dovoljno sam ambiciozna da bih bila poznata kao Nina Seničar, a ne kao nečija devojka – rekla je Nina svojevremeno za Gloriju. 

Bonus video:

Eros ušao u publiku Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!