Slavni Italijan neodoljivog glasa Eros Ramacoti godinama je miljenik žena, a u njegovoj muzici imaćemo prilike da uživamo 21. aprila u Beogradu. Ono što je svima zanimljvo, jeste da on nikada nije poklekao i okrenuo se pevanju na engleskom jeziku njegova muzika je omiljena u celom svetu.

Iako se dosta pisalo o njegovim muzičkim uspesima, ali se pratio, otvorenih očiju, i njegov ljubavni život, a ništa manje nije bio uspešan ni na tom polju.

Eros je od 1998. do 2009. bio u braku sa MIšel Hunciker , švajcarsko-italijanskom voditeljkom, sa kojom ima ćerku Auroru Hunciker Ramacoti.

Eros Ramacoti je pravi miljenik žena.
Santi Delgado / The Photo One / Profimedia 

Jedna od teorija o razvodu je sekta kojoj je pripadala Mišel. Kada je Eros saznao za spornu činjenicu, postavio je bio bivšoj ženi ultimatum, a to je značilo ili sekta ili on, a ona se ipak odlučila za ovo prvo.

Eros navodno nikada u potpunosti nije preboleo Mišel, za koju se priča da je bila ljubav njegovog života. Ona je ipak krenula dalje i 2014. godine se preudala i dobila još dvoje dece.

Nina Seničar se je bila u vezi sa Erosom Ramacotijem.
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Sledeća pevačeva ljubav bila je naša poznata voditeljka Nina Seničar, s kojom je vezu započeo 2006. Upoznali su se dok je Nina živela u Italiji, gde je studirala ekonomiju, a zatim je postala voditeljka.

Navodno je Eros bio potpuno lud za Ninom, a šuška se kako je zbog nje napravio i koncert u Novom Sadu.

- Niko neće saznati da li je zbog mene održao koncert u Novom Sadu. Dogovorili smo se da ne pričamo o tome. Bilo nam je lepo dok smo bili zajedno. I dalje smo u kontaktu, čujemo se s vremena na vreme. Obavezno me pozove da mi čestita rođendan. Ja sam rođena 11. novembra, on 28. oktobra.

-Oboje smo Škorpije. Mogu sve najlepše da kažem o njemu. Divan je, pažljiv i tolerantan, potpuna suprotnost stereotipima koje prate velike muzičke zvezde. Ne želim da budem poznata samo kao bivša devojka Erosa Ramacotija. Posedujem dovoljno kvaliteta i dovoljno sam ambiciozna da bih bila poznata kao Nina Seničar, a ne kao nečija devojka – rekla je Nina za Gloriju.

Nina Seničar krije erosovu tajnu.
Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia 

Nakon raskida sa Ninom, Eros je 2009. počeo vezu sa 24 godine mlađom Italijankom Marikom Pelegrineli. Sa glumicom kojom se 2014. oženio ima ćerku Rafaelu i sina Gabrija.

Njihova veza je bila idilična, a nikada nisu krili koliko su zaljubljeni jedno u drugo. I sve tako do 2016. kada se pojavila vest da su se razišli pa čak i predali papire za razvod. U saopštenju je pisalo da će ostati prijatelji i da će zajedno brinuti o deci.

Eros sa MIšel.
Maule/Fotogramma / Zuma Press / Profimedia 

Ovo tvrdnje potvrđuje i to što se njih dvoje često mogu videti zajedno u javnosti, prilikom posete omiljenim restoranima ili u neobaveznoj šetnji italijanskim gradovima.

Danas uživa u vezi sa 25 godina mlađom, Dalilom Helsomino. Ramacoti je primećen u društvu devojke ispred luksuznog hotela u Madridu. Sa Daliliom Helsomino upoznali su ga njihovi zajednički prijatelji. Par je najpre viđen u prestižom klubu u Kankunu i za sada izgleda da njihova veza postaje sve ozbiljnija.

Eros Ramacoti sa novom devojkom Dalilom.
Jose Velasco / Zuma Press / Profimedia 

Ova brineta bavila se ranije manekenstvom poput svoje majke. U Meksiku je živela od 2016. godine i bavi se nekretninama i ugostiteljstvom. Na svom Instagram profilu istakla je da se njen život odvija na relaciji njena rodna zemlja- Italija gde živi Ramacoti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!