Slavni Italijan Eros Ramacoti oduvek je bio miljenik žena, te ne čudi što je kraj sebe oduvek imao vrsne lepotice. Prva bivša supruga Mišel Hunciker bila je supermodel, a i kasnije je nastavio da "ređa" lepotice.

Eros Ramacoti bio je u braku sa supermodelom.
Maule/Fotogramma / Zuma Press / Profimedia 

U jednom trenutku zabavljao se i sa našom manekenkom i voditeljkom Ninom Seničar, a dugo se šuškalo i da će je odvesti pred oltar, mada se to na kraju nije desilo.

Nina Seničar ljubila je Erosa Ramacotija.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nekadašnji par ljubomorno je čuvao sve detalje romanse samo za sebe, a pojedini italijanski mediji pisali su da je njihova veza pukla jer je Eros po svaku cenu želeo decu što pre, što lepoj Srpkinji nije bilo u planu, s obzirom da joj je bio u tom trenutku fokus na karijeri.

Eros Ramacoti želeo je decu što pre.
Santi Delgado / The Photo One / Profimedia 

Ono što nije uspeo sa njom, ostvario je samo nekoliko godina kasnije sa lepom manekenkom Marikom Pelegrineli, sa kojom se venčao 2014. godine. Nažalost, razveli su se nakon samo par godina, 2019. a ona je tek kasnije otkrila zašto je došlo do raspada braka.

Eros Ramacoti kasnije je oženio manekenku.
VEEREN / Bestimage / Profimedia 

Kako je ispričala 2021. za "Weekly F", znala je da će morati da nauči da se bori sa presijom javnosti i svim očima uprtim u njih kada je ušla u vezu sa jednim od najpoznatijih muzičara današnjice. 

Eros Ramacoti je oženio 25 godina mlađu i insistirao da dobiju decu što pre.
Profimedia 

Imala je samo 21 kada se zaljubila u neodoljivog Italijana i kako je ispričala, ljubav joj se desila iznenada. Eros je po svaku cenu želeo da imaju decu čim su započeli vezu, a ona je prihvatila to iako je bila premlada da postane majka, izjavila je kasnije.

Tako su 2011. dobili ćerku Rafaelu Mariju, a godinu dana nakon venčanja i sina Gabrija Tulija Ramacotija. Marika nije bila spremna na taj korak, niti na sve ono što nosi majčinstvo, ali i teret slave poznatog supruga. 

Naravno, istakla je da ne žali zbog odluke, te da svoju decu voli najviše na svetu, ali i dalje govori da je bila premlada za tako nešto. 

Ramacotija je često pratila na turnejama, što je posebno bilo teško sa malom decom. 

"Bila su to sjajna iskustva, ali je često ostavljao mene i decu zbog obaveza. Dok deca nisu krenula u osnovnu školu, uvek sam pratila muža na turneji. Onda sam prestala to da radim,a brak je već bio gotov", rekla je, piše designerwomen.co.uk.

Iako su se razveli, Marika Pelegrineli i Eros Ramacoti danas su u dobrim odnosima i zajedno brinu o deci.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!