Izgled slavne pevačice Arijane Grande poslednjih meseci glavna je tema medija. Šuškalo se da se podvrgla određenim intervencijama, a fanovi su se žalili i da im je čudna sa plavom kosom, kao i sa drugačijim stilom šminkanja. Međutim, ništa nije toliko diglo prašinu kao njeno poslednje pojavljivanje koje je šokiralo fanove. 

Arijana Grande je drastično smršala.
Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, Arijanu su uslikali paparaci kada je napuštala klub u Londonu. U crnoj haljini i oversized barbie pink jakni i belim čizmama, pevačica je bila neprepoznatljiva zbog ogromnog gubitka kilograma. Grande koju su ranije zvali "džepna Venera" sada je premršava, a od njenih oblina nije ostalo ništa.

Arijana Grande je izgledala potpuno drugačije.
Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Fotografije su zabrinule njene obožavatelje koji su se molili da je sa pevačicom sve u redu. No, bilo je i onih koji smatraju da je i Arijana krenula za holivudskim standardima lepote, te da na ovakav način promoviše mršavost, iako je na pragu anoreksije. 

Komentara je bilo toliko da je pevačica morala i da se oglasi preko zvaničnog TikTok naloga.

Arijana Grande se oglasila nakon što su je otpužili da promoviše anoreksiju TikTok/arianagrande

Pevačica je istakla da nema običaj da se javlja i odgovara na kritike, ali da je sada morala. 

"Želela sam da adresiram vašu brigu oko mog tela i da malo porazgovaramo", započela je. 

"Mislim da bi trebalo da budemo nežniji i uviđajni kada komentarišemo nečije telo. Nevezano da li govorite nešto lepo, sa dobrom namerom, da li je lepo, malo, veliko... seksi, ne seksi... trebalo bi da se trudimo da to ne radimo toliko", nastavila je pevačica.

"Postoje drugi načini da nekome date kompliment ili da ignorišete nešto što ste videli, a što vam se ne dopada."

"Postoje različiti vidovi lepote. Zdravlja i lepog. I kada je reč o meni, moje staro telo koje poredite sa sadašnjim bilo je najnezdravija verzija mene. Bila sam na dosta antidepresiva, loše se hranila, i na najnižoj tački u svom životu, a izgledala sam onako kako vi smatrate da je zdravo", rekla je u jednom dahu Arijana i dodala da je u to vreme bila sve samo ne zdrava.

Arijana Grande tvrdi da je nekad bila najnezdravija verzija sebe.
Shuterstock 

Takođe je rekla da zna da ne bi trebalo da se izvinjava za to, ali da to ipak mora da uradi. Međutim, pevačica se nije tu zaustavila. 

"Nikada ne znate kroz šta neko prolazi. Čak i ako se obratite nekome sa najboljom namerom, velike su šanse da ta osoba već radi na tome, ili ima pomoć bližnjih sa kojom prolazi kroz sve. Nikad ne znate. Zato budite nežni i prema drugima i prema sebi", rekla je.

Nakon što se oglasila poruke podrške zaređale su se jedna za drugom. Podsetimo, Arijana koja se pre dve godine udala za agenta za nekretnine Daltona Gomeza, karijeru je započela veoma mlada. Nažalost, kao većina dečijih zvezda i njenu karijeru obeležili su tragični trenuci koji su zauvek promenili njen život. 

Poznato je da je jedna od njenih najvećih ljubavi i bivši verenik, reper Mak Miler izvršio samoubistvo, a mnogi su krivili upravo pevačicu. Navodno nije mogao da podnese što ga je ostavila zbog zloupotrebe droge i lekova, te se na kraju predozirao. 

Bivši verenik Arijane Grande se ubio.
pritnscreen/instagram 

Međutim, to nije jedina tragedija u njenom životu. Možda jedna od najvećih je i pucnjava na njenom koncertu 2017. godine u Mančesteru, kada je stradalo 22 ljudi među kojima je bilo i dece, a preko 166 je teško povređeno. Arijana je veoma teško podnela vesti, iako su uspeli da je sklone na vreme. 

Zbog svega, pevačica je kasnije priznala da je patila od postraumatskog stresnog poremećaja, a u intervjuu za "Vogue" rekla je da ne zna da li će ikada moći o tome da priča bez da ne zaplače.

Međutim, Arijana je smogla snage da samo dve nedelje nakon traumatičnog događaja održi humanitarni koncert za porodice žrtava. Iako je imala dobar cilj, pevačica se našla tada na udaru kritika jer "kako uopšte može da peva ako joj je krivo zbog svega". Društvene mreže su gorele zbog negativnih komentara, a Arijana je sve to podnela jako teško i gotovo se povukla iz javnosti.

I taman kada se ponovo vratila na scenu, dočekali su je "duhovi iz prošlosti". Naime, poznato je da je karijeru otpočela kao glumica i to na jednoj od najpopularnijih dečjih televizija Nickelodeonu. Nju je otkrio jedan od osnivača kanala, Den Šnajder, i dao joj uloge u "Sam and Cat", kao i u "Victrious" - seriji koja ju je bukvalno i proslavila. 

Međutim, javna je tajna da je Den Šnajder bio pedofil. Sve je počelo kada je Nickelodeon  svojevremeno pokrenuo veb stranicu pod nazivom "The Slap" na kojoj su delili originalne video zapise i ekskluzivni sadržaj van emisije. Neki od njih su uključivali i Cat's Random Thoughts - seriju u kojoj je Cat Valentine (Arijana Grande) delila video snimke za svoje fanove. Svih osam mini-epizoda je napisao Dan Šnajder.

Snimci sa Arijanom samo su pokazali da su šuškanja svih ovih godina bila opravdana.

U video snimcima, Arijana, koja je tada imala samo 16 godina, ne samo da drži igračke problematičnog oblika, gura nožne prste u usta, drži krompir na veoma čudan način pokušavajući da ga iscedi dok stenje, poliva se vodom i na sve to izgovara sugestivne fraze poput: "Vlažna sam".

Arijana Grande bila je u problematičnim snimcima Dena Šnajdera.
Twitter 

 Pored toga, Den Šnajder je često na snimanjima pravio toksičnu atmosferu i gotovo okretao zvezdice jedn protiv drugih, što je svojevremeno potvrdila i sama Arijana Grande.

Arijanu Grande Šanjder je koristio.
Twitter 

Den je tada potrošio 7 miliona dolara da uguši govorkanja i zabrani glumcima da pričaju o svemu što se dešavalo na snimanjima.

Kada se sve sabere što je Arijana prošla za svojih 29 godina, njene reči iz poslednjeg snimka na TikToku samo dodatno odzvanjaju, i zaista ne možemo više da se složimo kada je rekla da treba dobro razmisliti pre nego što nekome nešto kažemo, jer nikada ne znamo kroz šta prolazi osoba sa druge strane. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!