Lepa voditeljka Marija Kilibarda danas uživa u skladnoj vezi sa biznismenom Branislavom Vučelićem, koji je inače i sin glumice Ljiljane Dragutinović. Par svoju ljubav ljubomorno čuva od očiju javnosti, a ista priča je bila i sa svim Marijin prethodnim partnerima.

marija kilibarda čuva svoj život od očiju javnosti.
Instagram 

Tako su mnogi danas zaboravili da je voditeljka svojevremeno bila u braku, i to samo godinu dana, a vesti o razvodu zatekle su sve. Podsetimo, bivši muž Marije Kilibarde proslavljeni je košarkaš, Vladimir Radmanović, sa kojim se zabavljala nekoliko godina.

Par je rekao "da" u strogoj tajnosti, te su čak i njihovim najbližim javili detalje u poslednji čas, što je navodno bila želja košarkaša. Oni su se venčali 2016. godine u Sabornoj crkvi. Marija nije javno govorila o svojoj udaji, a živeli su na imanju Radmanovića u Starim Banovcima daleko od gradske gužve. A onda, kao grom iz vedra neba - razvod!  

Marija Kilibarda razvela se zbog razlika u karakteru.
printscreen/instagram 

Kao i samo venčanje, brak je okončan u tajnosti, a oboje su nakon razvoda nastavili dalje. Kako se saznalo nedavno, glavni problem je bilo neslaganje u Marijinom i Vladimirovom karakteru, i to što su im se planovi za budućnost drastično razlikovali. Dok je voditeljka kao veoma društvena i urbana žena sa mnogo poznanstava navikla na gradski život, putovanja i druženja, bivši muž Marije Kilibarde želeo je da žive povučenim životom. Sve to dovelo je do razvoda, ali ipak su se rastali bez teških reči.

- Smeta mi kad čujem ljude koji, komentarišući moj ili nečiji drugi odnos, tvrde da bračni partneri prebrzo odustaju. Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata. Zato i ne volim da pričam o svom privatnom životu.... Nisam pričala dok sam bila najzaljubljenija, zašto bih i sada - kazala je Marija jednom prilikom za "Stori".

Marija je jednom prilikom istakla pričala o tome kakav muškarac njoj odgovara:

- Ljubav jeste esencija i osnovni preduslov dobrog partnerskog odnosa, ali nije dovoljna za njegovo funkcionisanje. Kad čujem ono ‘suprotnosti se privlače’, odmah pomislim - kakve suprotnosti, hoću nekoga ko je isti car kao i ja - rekla je voditeljka koja nije krila da joj je razvod teško pao te da se za pomoć obratila psihoterapeutu.

Lepa voditeljka je nakon košarkaša, uplovila u ljubavnu vezu sa Branislavom Vučelićem, sa kojim je skoro tri godine. Njihovu ljubav Marija je držala daleko od očiju javnosti, a nedavno je istakla da je u njemu našla najboljeg prijatelja, te da joj je pomogao kada je prolazila kroz teške probleme, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Marija Kilibarda sa dečkom

Bonus video:

Marija Kilibarda sa verenikom uživa u zimskoj idili instagram/kilimara

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!