Nakon fotografije Marije Kilibarde sa novim dečkom koja je isplivala u medijima, lepa voditeljka je i više nego aktuelna tema koja je oduvek intrigirala javnost svojim ljubavnim životom.

Tako je podsetimo, harizmatična voditeljka Marija Kilibarda se u tajnosti udala i razvela od istog čoveka. Naime reč je o bivšem košarkašu Vladimiru Radmanoviću sa kojim je započela ljubavnu vezu 2014. godine, ali je ljubav trajala svega nekoliko meseci.

Posle godinu dana ponovo su počeli da se zabavljaju, što su uspešno krili od javnosti. Kada su shvatili da su dobri jedno za drugo, vezu su rešili da krunišu brakom.

Venčanje je upriličeno u Sabornoj crkvi 19. juna 2016. godine, a nakon toga nisu pravili veliko slavlje već su proslavili ljubav u malom krugu prijatelja.

Marija je krila od svojih prijatelja da se udaje sve do poslednjeg trenutka.

Glavni razlog za to bila je želja njenog supruga Vladimira Radmanovića, jer mu prisutvo medija nikako ne odgovara. Šarmantna voditeljka rešila je da ispoštuje njegovu želju, pa je svoje prijatelje o danu venčanja obavestila u poslednjem trenutku, kako neko od njih ne bi javio novinarima.

Spekulisalo se da će se mladenci venčati u Starim Banovcima, a oni su se potrudili da ova informacija izgleda što verodostojnije. U dvorištu porodične kuće Radmanovića postavili su stolove, suncobrane, pozvali trubače, a tokom dana je stizao i ketering. Dok su oni novinarima zavaravali trag u Starim Banovcima, Mara i Vlada su sudbonosno "da" izgovorili u centru Beograda.

marija kilibarda se tajno udala i razvela
ATA Images/Antonio Ahel 

Ipak, ljubav je pukla samo godinu dana nakon venčanja, a novopečeni supružnici su ubrzo odlučili da se razvedu.

Naime, godinu dana od sklapanja bračne zajednice par se shvatio da ipak postoje nepomirljive razlike. Nepomirljivost u karakterima bila je glavni okidač za razvod. Ipak, rastali su se bez teških reči.

Iako ju je rastanak od supruga i te kako pogodio, Marija Kilibarda je odlučila da pomogne sebi i jednom prilikom se osvrnula na priču kako je prebolela težak period, kao i da se obratila za pomoć psihoterapeuta.

"Ja ne znam nikoga ko je ušao u brak da bi se razveo. Nikada nisam prestala da verujem u ljubav, prestala sam da verujem u tu ljubav. Išla sam dve i po godine kod psihoterapeuta, koji mi je pomogao, ta devojka je bila bitan faktor u jako teškom periodu", rekla je voditeljka a onda dodala da je najbitnije dozvoliti sebi da tugujete:

marija kilibarda se tajno udala i razvela
Instagram 

"Te terapije meni su pomogle da ostanem na nogama. Koliko god teško bilo, naučila sam važnu lekciju, a to je da ne bežim od tuge. Potpuno je legitimno da sediš dva dana kod kuće i da plačeš. A onda se izdigneš i kažeš ― čekaj, ja ovo moram da rešim. Život je rolerkoster, ne možemo uvek da budemo gore", zaključila je Marija Kilibarda nakon teškog životnog perioda.