Voditeljka Marija Kilibarda važi za velikog profesionalca i uvek je besprekorno doterana, ali kada se kamere ugase odmara od glamura.

Njeni susedi otkrivaju da je u kraju svakodnevno viđaju bez šminke, da zrači pozitivnom energijom kao i da je do ušiju zaljubljena u partnera Branislava Baneta Vučelića koji joj često donese cveće.

Lepa televizijska voditeljka stanuje nedaleko od samog centra prestonice, a komšije otkrivaju da je i kad se kamere ugase puna pozitivne energije i vedrog duha.

Marija je uvek lepo raspoložena, na kraju ulice možemo da je čujemo kako se smeje. Glasna je i bučna, ma pravi ortak. Super je što živi u mom kraju, meni je ona najbolja voditeljka – rekao je komšija koji je izlazio iz zgrade nedaleko od Marijine, a u obližnjem kafiću otkrivaju da im je Kilibarda redovna mušterija.

marija kilibarda
Instagram 

– Svrati često, voli ceđene sokove da popije i ne libi se da ostavi bakšiš. Uopšte nije zahtevna i ne traži neki poseban tretman, nikad se nije ponašala kao zvezda i na tome joj svaka čast.

Starija gospođa je o voditeljki pričala za "Blic" kroz osmeh i otkrila je da sa Marijom često viđa i njenog dečka Branislava.

– Pravo da vam kažem, u prvi mah nisam ni znala da je to Marija, viđala sam lepu i uvek nasmejanu devojku, ćerka mi je otkrila ko je. Ne šminka se preterano, prirodno je lepa, i za šetnje po kraju ne nosi ta glamurozna izdanja sa televizije.

Svaki dan se javi, znam da je imala koronu i tih dana je poštovala sve propise izolacije, nije mrdala, a mi smo se nadali da će da ozdravi brzo – priča ona i dodaje:

Instagram Marija Kilibarda

– Sjajno je vaspitana i uvek je u nekom pokretu. Nikad nisam čula da se ovde nekome zamerila ili da se sa nekim posvađala. Živim dve zgrade od nje i poznajem joj prve komšije, za nju ćete čuti samo reči hvale. Kažu da je zaljubljena, da joj dečko stalno dolazi i da se vidi da je srećna.

Njega vide kako joj nosi kese iz nabavke, cveće, mladi su i vole se. Marija voli da se druži, ugosti često prijatelje pa se vesele. Nije previše kućni tip, šeta često, a voli i da putuje, sretnemo je ispred zgrade sa koferima. Stariji ljudi je često zapitkuju o nekim poznatim ličnostima, ona ima strpljenja, svima nam odgovori, ljubazna je i kulturna- dodala je komšinica.