Popularna voditeljka Marija Kilibarda važi za jednu od najlepših voditeljki na našoj sceni, pored toga što sa malih ekrana pleni svojom harizmom i pozitivnošću.

Kada je pred kamerama uvek je doterana do najsitnijih detalja, ali u privatnom životu Marija prednost daje prirodnom izgledu, a nema problem ni da objavi svoju sliku bez grama šminke.

Tako je bilo i ovaj put kada je sa svojim pratocima na Instagramu podelila fotografiju bez trunke šminke i filtera uz njen prepoznatljivi osmeh.

„Što volim čupave i pegave slike. Što ne znam da namestim tajmer na novoj kameri“, napisala je ona u opisu selfija koji je objavila na pomenutoj društvenoj mreži.

"Ti si najlepše stvorenje na javnoj sceni! Toliko si prirodno lepa!", "Lutka", "Prelepa ženo", "Pegice su ti predivne, bravo za prirodan izgled", samo su neki od komenatar na račun Marijinog izgleda.

marija kilibarda
Instagram 

Fotografija je za kratko vreme skupila preko 8.500 lajkova, a harizmatična voditeljka je ovim selfijem još jednom pokazala da pleni prirodnom lepotom, kao i da joj posebno ulepšavanje nije ni potrebno.