Naša najlepša voditeljka Marija Kilibarda ne krije koliko uživa u vezi sa svojim dečkom Banetom, koji je inače sin proslavljene glumice Ljiljane Dimitrijević i novinara Milorada Vučelića.

marija kilibarda uživa u vezi sa banetom vučelićem.
Instagram 

Sa njim je odavno otpočela i zajednički život, a u javnosti se odavno nagađa da li je par zapravo stao na "ludi kamen" ili ne, s obzirom da planovi za venčanje postoje još od 2021. godine. 

marija kilibarda je sa banetom već tri godine.
Instagram 

Ipak, papir je, kako stvari stoje Mariji najmanje bitan, ali svoju ljubav ljubomorno čuva od očiju javnosti. Zbog toga su neki mišljenja i da Baneta krije, a voditeljka je to jednom prilikom objasnila.  

- Mnogi ljudi su nas videli, samo vi možda niste bili na pravom mestu. Mi smo zajedno tri godine. Ne krijem ga, samo nije tip koji voli da obilazi gradska dešavanja. On mi je podrška za sve. Podrška partnera je jedna od najvažnijih stvari - otkrila je voditeljka, a potom se dotakla i toga da joj je Bane ne samo najveća podrška, već i najveći kritičar, pogotovo kada je reč o njenom privatnom biznisu.

- Ne podilazi mi nikada, dobar je kritičar. Neće da me skine sa dnevnog reda, veoma se unese i investira, znači mi jer je posvećen meni - dodaje Marija za Telegraf.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!