Jedna od naših najlepših voditeljki, Marija Kilibarda, možda je san mnogih muškaraca, ali na njihovu žalost, njeno srce već neko vreme pripada njenom novom partneru Branislavu Banetu Vučeliću.

Marija blista, te ako ništa, makar na konto toga može se zaključiti koliko joj je lepo u vezi, a već neko vreme šuška se i o venčanju. Naravno, nije isključeno da će i ovog puta ponoviti scenario kao sa prvim suprugom, te sudbonosno "da" izreći u javnosti, s obzirom da je poznato da ljubavni život krije od očiju javnosti.

Poznato je da par već živi zajedno, a lepa voditeljka već je dala svoj pečat zajedničkom prostoru.

pritnscreen/instagram Stan Marije Kilibarde odiše pozitivnom energijom, a lepa voditeljka potrudila se da svaki deo bude pažljivo odabran.

Inače, Bane Vučelić, sin je naše proslavljene glumice Ljiljane Dimitrijević i novinara Milorada Vučelića. Inače, Ljiljana nije štedela reči hvale za svoju "snajku", te rekla da bi je čudilo da se Marija nekome ne svidi.

"Ona je tako prirodna, divna, ja bih se začudila da se nekome ovakva osoba ne sviđa. Ona je jedna čarobnica. Ona sve nas začara dobrom energijom. Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno", istakla je glumica jednom prilikom.

Za Mariju Kilibardu kažu da je prirodna i uživo i na televiziji.
Instagram 

Sa druge strane, Marija koja o svom ljubavnom životu nije često govorila, pre nekoliko meseci otkrila je detalje veze sa Branislavom i istakla da joj je upravo on najveća podrška.

"Pobedila sam svoje psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene – domaćica i majka.Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama.

Marija Kilibarda samo je u par navrata pokazala svog dečka Branislava Vučelića.
Instagram 

Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza", rekla je voditeljka nedavno i dodala:

"Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan.

Marija kilibarda retko priča o ljubavnom životu.
Instagram 

Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška.

Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva."

Ipak, pre nego što je Vučelićem uplovila u mirnu luku, Marija se razvela od košarkaša Vladimira Radmanovića. Zapravo, kada je 2017. godine odjeknula vest da se voditeljka razvodi, mnogi su ostali i šoku s obzirom na to da nisu proslavili ni godinu dana braka. Oni su uživali u ljubavi, a stali su na ludi kamen daleko od medijske pompe. Kako se navodi, razlog rastanka su nesiglasice oko budućnosti.

"Smeta mi kada čujem ljude koji komentarišu moj ili nečiji drugi odnos, tvrde da bračni partneri prebrzo odustaju. Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata. Zato i ne volim da pričam o svom privatnom životu. Nisam pričala dok sam bila najzaljubljenija, zašto bih sada", rekla je jednom prilikom Marija na pitanje o razvodu.

Ipak, ovo nije bila jedina romansa Marije Kilibarde o kojoj se javno pričalo. Ona se pre više od 10 godina zabravljala, te bila verena za bivšeg rukometaša Ognjena Kajganiće za koga se pričalo da je ludo zaljubljena. Međutim, posle tri godine ljubavi, njihova veza se završila raskidom. Kao razlog za rastanak se navodila prečesta razdvojenost usled koje su se emocije ugasile.

Marija Kilibarada za kojom muškarci uzdišu, često je u svojim intervjuima isticala da baš i nema sreće u ljubavi, ali i da je muškarci gledaju kao brata.

"U jednom trenutku mi je zasmetalo, što me gledaju kao ortaka, jer možda neki momak koji ti se dopadne dođe i kaže: "Jao, vidi Mara brat". Okej. U stvari, devojke i žene na brdovitom Balkanu u startu kada malo odskaču u frekvenciji, stavu, probojnosti, načinu, ponašanju... ako smo malo bučnije ili se malo jasnije izražavamo, te imamo svoje mišljenje, onda odjednom dobijemo komentar: “Ovo je muška energija”. Ako to neko tako doživljava, ja ne mogu tome da stanem na put. Obožavam to što sam žena, ponosna sam vlasnica svog pola i to što sam malo bučnija i što volim da se ženski glas daleko čuje, to ne znači da sam brat i da sam ortak. Ne, ja sam žena koja je glasna", rekla je Marija Kilibarda svojevremeno za "Blic".

Marija Kilibarda kaže da nije imala sreće u ljubavi.
Kurir/ Damir Dervišagić 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!