KO JE BUDUĆI MUŽ MARIJE KILIBARDE? Planiraju tajno venčanje, a bio je uz nju u najtežem periodu život

Marija Kilibarda planira tajno venčanje sa Branislavom Banetom Vučelićem, a evo ko je on zapravo.

Instagram 

Voditeljka Marija Kilibarda i njen izabranik Branislav Vučelić će se tajno venčati na proleće sledeće godine, a njen emotivni partner je sin glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića.

„Ona je tako prirodna, divna, ja bih se začudila da se nekome ovakva osoba ne sviđa. Ona je jedna čarobnica. Ona sve nas začara dobrom energijom. Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno“, rekla je Ljiljana Dragutinović o voditeljki, navodi "Blic".

Branislav se nikada nije eksponirao u javnosti, pa se tako na Marijinom profilu ne može videti nijedna njihova zajednička fotografija. Međutim, ona je nedavno istakla da joj je upravo on najveća podrška.

marija kilibarda
ATA Images/Antonio Ahel 

Pobedila sam svoje psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene – domaćica i majka.Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama.

Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza“, rekla je voditeljka nedavno i dodala:

„Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan.

Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška.

Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva.“

Instagram Marija Kilibarda sa dečkom

Inače, kako piše „Blic“, Marija i Branislav Vučelić uveliko spremaju tajno venčanje. Ona je odlučila da sama dizajnira svadbene burme koje će ona i njen muž nositi kao simbol njihove ljubavi.

Kilibarda se, podsetimo, 2016. godine udala za dugogodišnjeg dečka, košarkaša Vladimira Radmanovića. Voditeljka i košarkaš zavetovali su se na večnu ljubav Sabornoj crkvi 19. juna 2016. godine, a slavlje uz trubače upriličeno je na Radmanovićevom salašu u Starim Banovcima. Razvod je usledio nakon godinu dana braka.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši