Voditeljka Marija Kilibarda više od goduna dana je u vezi sa Branislavom Banetom Vučelićem, a par sada uživa u zajedničkom odmoru.

Lepa Mara odmor provodi u Italiji odakle redovno deli fotografije, a sada je sa svojim praticoma na Instagramu pokazala delić raja u kome uživa sa svojim izabranikom.

Oni borave na imanju u srcu Toskane, u blizini Sijene, daleko od gužve i radoznalih pogleda. Iako nijednu zajedničku fotografiju sa Branislavom, sa ove lokacije, Marija nije objavila, na dve je svog dragog fotografisala s leđa.

Instagram Marija Kilibarda

Sin naše poznate glumice glumice Ljiljane Dragutinović i novinara Milorada Vučelića upoznao je Mariju preko zajedničkog prijatelja, o čemu se prošle godine naširoko pričalo.

- Meni je Branislav uneo takav mir i spokoj, ali i sigurnost i ljubav, verovatno u najluđem i najizazovnijem periodu mog života. Doduše, svačiji život je bio turbulentan zbog aktuelne situacije.

Nedavno su i Marijine komšije otkrile da je lepa voditeljka presrećna i da njenog izabranika često viđaju u susedstvu kako nosi kese iz nabavke i da nikad ne dolazi bez buketa cveća.

marija kilibarda na odmoru
Instagram 

Podsetimo, pre veze sa Branislavom Marija je bila u braku sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem za koga se udala u tajnosti 2014. godine i razvela nakon samo nekoliko meseci.