Voditeljka Marija Kilibarda više od godinu dana je u vezi sa Branislavom Banetom Vučelićem.

Kako vreme prolazi veza Marije Kilibarde i Branislava Vučelića je sve ozbiljnija, a poznato da je čak i članove njegove porodice dobro upoznala, a o budućoj snaji posebno lepo mišljenje ima svekrva Ljiljana Dragutinović.

Po fotografiji koju je objavila na svom Instagram profilu, izgleda je glumica spremna i na sledeći korak u vezi. I da nije sigurna u upuštanje u brak da izabranikom, jedno je zagarantovano - kum će joj biti poznati šminker Aleksandar Đikić.

marija kilibarda i djiki
Instagram 

Ljubav sa Branislavom Marija je potvrdila, ali izuzev toga, svoj odnos sa izabranikom čuva daleko od očiju javnosti te je tako prvu fotografiju objavila tek nakon više od godinu dana veze.

Međutim, iako o svojoj vezi ne govori često, nedavno je pokazala da sa Banetovom mamom i sestrom ima divan odnos, pa su mnogi počeli da šuškaju da je njihova veza spremna za sledeći korak.

Instagram Marija Kilibarda sa dečkom

Podsetimo, pre veze sa Branislavom Marija je bila u braku sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem za koga se udala u tajnosti 2014. godine i razvela nakon samo nekoliko meseci.