Gusta kosa je jedan od najkomplikovanijih tipova kose i šišanje ovakve kose je ozbiljan zadatak.
Ukoliko kao Marija Kilibarda obožavate svoju bujnu i raskošnu kosu i niste vični u promenama, onda znate da ste pri svakom šišanju vrlo oprezni.

Primetili smo da osobe koje imaju gustu kosu često pate od nedostatka informacija o tome kako da svoju kosu što bolje oblikuju kako bi im bilo lakše, a upravo se lepa voditeljka osmelila u velikoj promeni svog izgleda, koje nemamo puno prilike da vidimo na njoj.

Sada je odlučila da unese malo mladalačkog duha u svoj život, te se odlučila za frizuru koja smanjuje godine, a za to su uvek odličan izbor - šiške!

marija kilibarda skratila siske
Instagram 

Šiške gotovo da pristaju svakom obliku lica, ali i dužini kose, a i više nego rado viđen trend proteklih sezona.

Ovaj tip frizure konturama lica daje posebnu čar, pošto deo lica koji vam se ne dopada ili želite da ga utoplite nekom promenom - on prekriva.

Poznato je da je Kilibarda bila i zaštitno lice jednog kozmetičkog brenda koji se bavi negom kose, što nije ništa čudno s obzirom na to da je oduvek poznata po bujnoj i dugoj kosi, a jedna od njenih omiljenih frizura upravo su krupne opuštene lokne koje veoma često nosi, a jedva čekamo da vidimo kako će izneti narednu frizuru sa svojim novim šiškama!

Kakve frizure je Marija Kilibarda do sada najčešće nosila pogledajte u galeriji:

Instagram Marija Kilibarda