Voditeljka Marija Kilibarda će sudbonosno "da" izgovoriti svom partneru Banetu Vučelićuna tajnoj lokaciji u Beogradu.

Sa njim je u vezi već godinu ipo dana, i gotovo da su započeli zajednički život, te su konačno "prelomili" i odlučili da ljubav krunišu brakom koje će se održati na proleće sledeće godine u jednom luksuznom prestoničkog restoranu.

Pripreme za gala venčanje su uveliko u toku, a izvor upućen u detalje organizacije, ističe da će sve biti na nivou i "sa ukusom". Kilibarda je odabrala modernu venčanicu, a kako se navodi, prostor za slavlje će biti skupoceno dekorisan.

Sada su se pojavili još neki detalji priprema, a to je da Kilibarda sama dizajnira burme koje će ona i njen muž nositi kao simbol njihove ljubavi.

- Marija i Bane nisu želeli da se eksponiraju sve dok nisu bili sigurni u čvrstinu svog odnosa. Sada, iako ne kriju da su zajedno, ne žele da pričaju o svom odnosu javno, jer žele da čuvaju svoju privatnost - objasnio je na početku razgovora za Kurir izvor blizak paru.

marija kilibarda sama dizajnira burme
Instagram 

- Upravo zbog toga su odlučili da naprave tajno venčanje. Ne žele da prave pompu oko toga, žele intimnu proslavu koju će organizovati u krugu porodice i prijatelja. Uveliko rade na pripremama, i ako sve protekne po planu, venčaće se na proleće iduće godine - rekao je izvor, koji je potom otkrio da voditeljka ne prepušta ništa slučaju te da će sama kreirati svadbeno prstenje.

- Marija želi da sve bude kako je ona zamislila, voli da ima totalnu kontrolu nad situacijom. Upravo zbog toga će sama dizajnirati burme. Ubeđena je da to niko neće uraditi bolje od nje, ne želi klasične burme - objasnio nam je izvor

- Njen nakit ima motive lavirinta, ona smatra da je život lavirint, ali da ljubav uvek pokazuje pravi put. Upravo time se vodi i dok osmišljava prstenje koje će ona i Bane nositi do kraja života - rekao nam je izvor, koji ističe da su voditeljka i njen partner jako skladan par.

marija kilibarda udace se na prolece sledece godine
Instagram 

- Siguran sam da će se super slagati u braku, jer im veza odlično funkcioniše. Ne svađaju se, dopunjuju se u svakom smislu. Porodice su se takođe upoznale, i svi iz okruženja prihvataju njihov odnos. To je jako bitno za skladan odnos - rekao je za kraj izvor koji je želeo da ostane anoniman, a ukoliko ste propustili kako izgleda njen verenik, pogledajte fotografije u galeriji na kraju teksta.

Instagram Marija Kilibarda sa dečkom