MARIJA KILIBARDA SE UDAJE PO 2. PUT: Već je izabrala venčanicu, a za tajno venčanje izdvojiće pozamašnu sumu novca

Voditeljka Marija Kilibarda će sudbonosno "da" izgovoriti svom partneru Banetu Vučeliću na tajnoj lokaciji u Beogradu.

Instagram 

Već neko vreme šuška se da će naša najlepša voditeljka Marija Kilibarda stati na "ludi kamen" po drugi put.

Ona je već godinu ipo dana u vezi sa Branislavom Vučelićem, sinom predsednika FK Partizan Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović, a zajednički život su gotovo već započeli.

Sada se navodi da su definitivno "prelomili", te da će svoju ljubav krunisati brakom 30. oktobra u jednom luksuznom prestoničkom hotelu.

Pripreme za gala venčanje su uveliko u toku, a izvor upućen u detalje organizacije, ističe da će sve biti na nivou i "sa ukusom". Kilibarda je odabrala modernu venčanicu, a kako se navodi, prostor za slavlje će biti skupoceno dekorisan.

marija kilibarda priprema tajno vencanje
ATA Images/Antonio Ahel 

Međutim, s obzirom na to da su isplanirali da svaki detalj bude predivan, i trošak svadbe će biti značajan. Par se iz tog razloga dvoumio zbog epidemiološke situacije da li sada da se upuštaju u to ili da sačekaju proleće, ali su na kraju ipak prelomili i zakazali veselje, objašnjava izvor, i dodaje da još strepe zbog pandemije.

Kilibarda je, inače, jednom prilikom istakla da je veoma srećna kraj svog dečka Branislava i da je sa njim provela mnogo više vremena nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Kako je ispričala, karantin ih je zbližio, bolje su se upoznali i planiraju da zasnuju svoju porodicu, a još njihovih fotografija, ukoliko ste propustili, možete pogledati u galeriji ispod:

Instagram Marija Kilibarda sa dečkom

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1