Već neko vreme Marija Kilibarda nalazi se pod lupom javnosti zbog veze s Branislavom Vučelićem sa kojim je nedavno otpočela zajednički život, ali i zbog navoda da će uskoro stati na "ludi kamen".

Par je prema pisanju domaćih medija, trebao da se ove jeseni venča, ali je pandemija korona virusa sve odložila.

- Odlučila sam da dok traje ova pošast ne pravim planove za velika okupljanja - rekla je Marija za "Novosti".

- Ni rođendane, ni venčanje, ništa što bi trebalo da okupi više od 10 ljudi. Zbog svega što nas okružuje, naštimovala sam sebe da uopšte ne razmišljam o tome. Znam da se mnogo ljudi, ipak, odlučuje da pravi velika slavlja, ali ne želim da razmišljam da li je zbog mene neko ugrozio svoje zdravlje - iskrena je Kilibarda.

Marija Kilibarda odložila je venčanje zbog Korona viriusa.
Instagram 

Kako kaže, i Bane i ona su istog stava, te je njihova zajednička konačna odluka da svadbu, ipak, malo odlože:

- Biće dana za megdana, uostalom, krunisanje ljubavi ne mora da se požuruje, ne mora po svaku cenu, naročito kada uslovi nisu bezbedni.

Marija Kilibarda uživa u ljubavi s Branislavom Vučelićem.
Instagram 

Marija ne krije da se posebno raduje predstojećim praznicima, kao i da uživa u novogodišnjoj čaroliji i u svemu onome što ona nosi. - Volim da kitim jelku uveče, da sipam sebi čašu vina i da od toga napravim neki lep ritual - otkriva Kilibarda.

- Jelka mi je uglavnom minijaturna, u nekom ćoškiću. Međutim, ovde godine imam ogromnu jelku, kitila sam je rano ujutru posle snimanja, nisam mogla da spavam, odvrnula sam muziku i uživala sam u kićenju. Malo sam je natrpala, čak je na ivici kiča (smeh).

Instagram Marija Kilibarda uživa u novogodišnjim praznicima

Ipak, kako navodi prazničnu trpezu prepušta iskusnijima od sebe, a ove godine pored mame u pomoć će priskočiti i svekrva.

- U decembru sam uvek u velikoj gužvi, ne stižem ni da se isfeniram, pa će oko praznične trpeze pomoći mame - rekla je Marija pa dodala: 

- Previše sam zauzeta, a one su to prepoznale i razumele, same su se ponudile i evo prilike da im se javno zahvalim na pomoći- zaključila je Marija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!