ODLOŽENO VENČANJE MARIJE KILIBARDE: Voditeljka otkrila razlog odluke koju niko nije očekivao

Marija Kilibarda odlučila je da odloži venčanje sa svojim izabranikom Branislavom Vučelićem.

ATA Images/Antonio Ahel 

Iako se pisalo da voditeljka Marija Kilibarda i njen izabranik Branislav Vučelić planiraju tajno venčanje na proleće sledeće godine, to se neće dogoditi.

Naime, voditeljka je otkrila da njihove burme još uvek stoje u fioci, kao i razlog takve odluke.

Iako njen izabranik i ona već duže vreme žive pod istim krovom, voditeljka je istakla kako joj ne pada na pamet da se venčava za vreme pandemije korona virusa, ali da je "brak prirodan i logičan epilog odnosa jednog para kojeg povezuju bliskost i osećanja", piše "Gloria".

marija kilibarda
Instagram 

- Ona je tako prirodna, divna, ja bih se začudila da se nekome ovakva osoba ne sviđa. Ona je jedna čarobnica. Ona sve nas začara dobrom energijom. Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno - rekla je Ljiljana Dragutinović jednom prilikom o voditeljki, navodi "Blic".

Branislav, koji je inače sin glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića, nikada se nije eksponirao u javnosti, pa se tako na Marijinom profilu ne može videti nijedna njihova zajednička fotografija. Međutim, ona je nedavno istakla da joj je upravo on najveća podrška.

marija kilibarda
Instagram 

- Pobedila sam svoje psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene - domaćica i majka. Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama - ispričala je ranije Marija.

- Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza - rekla je Kilibarda nedavno i dodala:

marija kilibarda
Instagram 

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan.

- Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva - ispričala je tada glumica.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši