Već neko vreme šuška se da će naša najlepša voditeljka Marija Kilibarda stati na "ludi kamen" po drugi put, sa svojim partnerom Branislavom Vučelićem.

Njih dvoje nedavno su otpočeli i zajednički život, a voditeljka je nedavno istakla da je brak logičan epilog njihovog lepog odnosa jer već duže vreme i žive pod istim krovom, ali je otkrila da venčanja u skorije vreme neće biti.

-I ja sam iz novina saznala da spremam venčanje. Nije mi to baš prijalo, jer niko od kolega me nije pozvao da proveri informaciju.

Oko nas ljudi umiru, izgubili smo bliske prijatelje u uvoj pošasti i potpuno je sumanuto da sada razmišljamo o venčanju. To ne znači da ne želimo i da se neće desiti- rekla je lepa Marija za "Blic".

Marija Kilibarda prvi put prgovorila o udaji.
Instagram 

Branislav, koji je inače sin glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića, nikada se nije eksponirao u javnosti, pa se tako na Marijinom profilu ne može videti nijedna njihova zajednička fotografija.

Marija Kilibarda otkrila kada će se udati.
Instagram 

Kilibarda je, inače, jednom prilikom istakla da je veoma srećna kraj svog dečka Branislava i da je sa njim provela mnogo više vremena nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama.

Kako je ispričala, karantin ih je zbližio, bolje su se upoznali, a sada planiraju da zasnuju svoju porodicu.

- Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza - rekla je Kilibarda nedavno i dodala:

marija kilibarda
Instagram 

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan.

Instagram Marija Kilibarda uživa u novogodišnjim praznicima