Marija Kilibarda jedno je od omiljenih tv lica, a nakon napornih obaveza, kao i svi, mir traži u svoja četiri zida gde uživa sa izabranikom Banetom Vučelićem.

Marija je svoj životni prostor uredila moderno, sa umetničim detaljima poput crno-belih fotografija i motivacionih poruka, a da je brižljivo birala svaki detalj, svedoče i neobični komadi nameštaja, poput neobične police za knjige rustičnog dizajna.

Marija Kilibarda pažljivo je birala detalje u stanu.
printscreeen/instagram 

Voditeljka često na svom Instagramu deli storije iz svog doma, a pažnju mnogih privukla je i kuhinja sa modernim, marokanskim pločicama, ali i to što se na svakom koraku nalazi cveće koje očigledno baš voli.

Marija Kilibarda je za kuhinju izabrala marokanske pločice.
pritnscreen/instagram 

Kako Marija redovno praktikuje jogu, zbog koje ima izvajano telo, na jednom od storija mogla se videti pastelna fotelja, ali i neobični metalni ukrasi na zidu.

Marija Kilibarda redovno praktikuje jogu.
pritnscreen/instagram 

To je ujedno i jedan od njenih omiljenih kutaka u stanu, a pored nezaobilaznog cveća, ovde se mogu videti i knjige koje se bezmalo nalaze na svakoj polici, kao i ispod tv-a. 

Svi ostalji detalji u vodu slika i ukrasa savršeno se uklapaju i upotpunjuju prostor, a još kadrova iz njene oaze mira pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Stan Marije Kilibarde odiše pozitivnom energijom, a lepa voditeljka potrudila se da svaki deo bude pažljivo odabran.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!