Voditeljka Marija Kilibarda u svojoj emisiji "Sve u svemu" ugostila je Vedranu Rudan koja je promovisala svoju knjigu. Između njih dve poveo se neprijatan razgovor kada je voditeljka otkrila da ju je pogodila Vedranina knjiga, te je izrazila svoje negodovanje.

- Šta vas je slomilo? - upitala je Vedrana Mariju.

- Pa na primer zato što kada žena u 41. godini baš želi da ima dete, a nema ga i onda se sve vreme u knjizi pominje "ma šta će ti deca" - odgvoorila je Kilibarda.

- Ali vi imate 42 godine. Ja vas držim stvarno budalom svetskom nakon ove rečenice. Šta će vama deca? - upitala ju je Vedrana.

Vedrana Rudan bila je gost Marije Kilibarde u emisiji sve u svemu
Youtube 

- Pa nekako sam ostvarena u svakom drugom smislu, a od svoje 25. godine imam fizičku potrebu da budem trudna - rekla je Marija.

- Pa šta, od 25. do dana današnjeg niste mogli da nađete nekog pastuha da vas oplodi? Imaš sebe, imaš ljubavnika, imaš verovatno lošeg šefa ili šeficu, šta će ti još i dete. Vaša bejbisiterka će verovatno više koštati - odgovorila je Vedrana, a Marija se na njene reči samo nelagodno nasmejala.

Neprijatan razgovor odigrao se u emisiji Marije Kilibarde kada je rekla Vedrani da ju je pogodila njena knjiga
Youtube 

- Zato rintamo - dodala je voditeljka.

- Ako ćete rintati da biste platitli bejbisiterku onda ste stvarno blesavi - rekla je Vedrana na kraju.

Podsetimo, iza voditeljke Marije Kilibarde (41) bio je težak period. Marija je prošle godine otkrila da je pobedila psihičke probleme zahvaljujući psihoterapijama.

- Pobedila sam svoje psihičke probleme, priznala je Marija za Story.

- Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene, domaćica i majka, dodala je voditeljka.

marija kilibarda prošle godine je pričala o problemima koji su je pogodili
Instagram 

- Te terapije meni su pomogle da ostanem na nogama. Koliko god teško bilo, naučila sam važnu lekciju, a to je da ne bežim od tuge. Potpuno je legitimno da sediš dva dana kod kuće i da plačeš. A onda se izdigneš i kažeš čekaj, ja ovo moram da rešim. Život je rolerkoster, ne možemo uvek da budemo gore - kazala je Marija putem društvenih mreža.

Ženama su često upućena ovakva pitanja, što od dobronamernih ljudi što od dušebrižnika. Nikome ne dugujete odgovore na ova pitanja. Nikome ne morate da polažete račune za sopstvene izbore, strahove, nemogućnosti, želje i neželje... Svako ima pravo na svoj izbor.

marija kilibarda nije krila da su je slomila pitanja o majčinstvu
Kurir/ Damir Dervišagić 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!