Ćerka omiljenog britanskog glumca Rouana Atkinsona, Lili Sastri, izrasla je u pravu lepoticu.

Lili nimalo ne liči na svog oca Rouana, već više na svoju majku Sunatru Sastri. Ova 29-godišnja devojka ima kratku kovrdžavu smeđu kosu, ne voli tešku šminku, već samo prirodan izgled.

Na Instagramu broji više od 27.000 pratilaca, koje često iznenadi svojim umetničkim fotografijama.

Danas, uspešna kabare-izvođačica, Lili ima svoju emisiju koja nosi njeno ime i sa njom obilazi londonske klubove. Sama piše pesme, peva i glumi, pa se čini da je očev glumački talenat prešao i na nju, iako nisu u najboljim odnosima.

Lili Sastri je ćerka Mistera Bina.
Instagram 

Podsetimo, Atkinson je bio oženjen samo jednom, daleke 1990. godine sa Sunetrom Sastri i sa njom ima dvoje dece, Bena i Lili, ali je idili došao kraj 2014. godine kada se saznalo za glumčevu aferu sa komičarkom Luizom Ford.

Mister Bin sa ljubavnicom.
WM / Backgrid UK / Profimedia 

Ceo svet svojevremeno je bio šokiran kada se saznalo da ne samo da je varao ženu, već mu je ljubavnica godište njegove ćerke. Tako se porodica raspala, a glumac se pre dve godine razveo od supruge i dočekao treće dete.

Takve turbulencije imale su veliki uticaj na Atkinsonovu decu iz prvog braka. Naime, ćerka Lili mu je strašno zamerila što je ostavio njenu majku, pa je odlučila da se odrekne prezimena slavnog oca i promeni ga u majčino - danas je Lili Sastri, piše dnevnik.hr.

Mister Binova bivša žena i ćerka koja se odrekla očevog prezimena.
Shutterstock 

Iako je Lili bila u centru pažnje pre svega zbog svog slavnog oca, njena karijera je priča za sebe. Mlada lepotica je izuzetno povučena osoba, ali ljubavi prema sceni nije mogla u potpunosti da odoli.

Još kao devojčica dobila je ulogu u filmu „Zubić”, priči o Zubić vili koja gubi moći, a potom je sa tatom snimila komedije „Gospodin Bin na praznicima” i „Džoni Ingliš”. To je bio i njen poslednji glumački posao jer se nakon njega mlada Lili potpuno zaljubila u kabare.

Njen otac Rouan Atkinson je inače jedan je od najbogatijih glumaca u Velikoj Britaniji, sa procenjenim bogatstvom od 70 miliona funti. Od skandala živi povučeno, a sa mlađom partnerkom dobio je i dete 2017. godine. Ipak, danas ga je gotovo nemoguće videti u javnosti, i retko napušta porodičnu vilu.

 Izvor: Wanted A.N.