Teško da bi iko mogao da zamisli da je čuveni glumac Rouven Atkinson kog svet pamti kao simpatičnog Mister Bina i porodičnog čoveka, u javnosti preljubnik i to kakav.

Zapravo, ceo svet svojevremeno je bio šokiran kada se saznalo da ne samo da je varao ženu, već mu je ljubavnica godište ćerke.

Njegova partnerka Luiza Ford od njega je mlađa 26 godina, a sve to veoma teško je podnela njegova porodica. Kultni Mister Bin se oženio 1990. Sunetrom Sastrom, koju je upoznao osamdesetih godina kada je ona radila kao šminkerka na BBC televiziji. Dobili su dvoje dece, a pre par godina su objavili da se razvode, nakon što se saznalo za njegovu aferu.

Rouven Atkinson varao je Sunetru Sastru dok su bili u braku.
Shutterstock 

I ne samo to, sa mlađanom ljubavnicom dobio je i ćerku Islu, dok iz braka sa Sastrom ima ćerku Lili i sina Bena.

"Sunetra je bila duboko uznemirena zato što je zamenjena tako mlađom ženom", izjavio je u to vreme nepoznati izvor za "Sun".

Brzo su se razveli nakon toga, saslušanje je trajalo svega 65 sekundi, a razvod je potvrđen od strane suda na osnovu Etkinsonovog navodnog "nerazumnog ponašanja", iako na sudu nisu navedeni nikakvi primeri istog.

Rouven Atkinson je sa ljubavnicom Luizom Ford dobio i ćerku.
WM / Backgrid UK / Profimedia 

Ni Rouan ni Sunetra, koja je podnela zahtev za razvod, nisu bili prisutni na saslušanju.

Njegova starija ćerka Lili toliko je bila besna zbog očevog postupka da je se odlučila na veoma drastičan korak. Prezime je iz Atkinson promenila u majčino - Sastri, što dovoljno govorio o tome koliko je povređena.

Ipak, ko se zadnji smeje, najslađe se smeje, te je supruga glumca nakon razvoda prošla više nego dobro. Njoj je pripala luksuzna vila koja je procenjena na više od 21 miliona funti, dok se Rouan preselio u vikendicu koja je vredela samo četiri miliona.

Ćerka Rouvena Atkinsona odrekla ga se javno, a žena je lepo naplatila razvod.
Shutterstock 

Atkinson je inače jedan je od najbogatijih glumaca u Velikoj Britaniji, sa procenjenim bogatstvom od 70 miliona funti.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!