Holivudski glumci Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas u braku su od 2000. godine, a zajedno su dobili dvoje dece - sina Dilana i ćerku Keris. Iako je razlika u godinama između njih 25 godina i mnogi podli komentari na račun toga, oni su pravi pokazatelj da ih zli jezici uopšte ne dotiču. 

Sada su se zajedno pojavili na premijeri filma 'Ant-Man And The Wasp: Quantumania' u Londonu, a bili su prava atrakcija pred paparaco kamerama.

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas na premijeri filma.
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ona je blistala u dugoj pastelno plavoj haljini, dok je on odabrao klasično odelo sa plavom kravatom. Nisu skidali osmeh sa lica dok su pozirali pred kamerama, a jedan su od retkih primera prave, duge i uspešne holivudske ljubavi.

 Međutim, i oni su imali svoje krizne periode.

Naime, američki mediji su 2013. saznali da supružnici žive odvojeno i da razmišljaju o razvodu, ali su se iste godine pomirili. Kasnije je Daglas istakao da je srećan što mu je žena Zita-Džons.

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas na premijeri.
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

„Tokom godina sam naučio da poštujem i cenim. A deo toga je i starenje jer vam je preostalo ograničeno vreme i možete to da uradite najbolje što možete“, rekao je on.

Dodao je da više vremena provodi sa suprugom nego sa bilo kojom drugom osobom. "Trudim se da budem što pažljiviji prema njoj koja mi je najbliža umesto da gubim vreme sa ljudima koje jedva poznajem“, naglasio je on i otkrio da bi on i Ketrin voleli da zajedno glume u filmu.

Par koji prozivaju da su otac i ćerka se pojavio na premijeri filma
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 

Ketrin je bila uz Majkla kada se borio protiv raka grla, o čemu je kasnije govorio. Godine 2015. glumac je rekao da mu je žao zbog izjava u vezi sa rakom koje je dao u intervjuu za The Guardian.

Naime, dvostruki oskarovac je tada rekao da je njegova bolest možda nastala zbog oralnog seksa, za šta je okrivio svoju suprugu. "To je bila jedna od onih nepromišljenih stvari i žalim zbog sramote koju sam izazvao Ketrin i njenoj porodici", rekao je.

Pogledajte još fotografija jednog od najdužih holivudskih parova u našoj galeriji.

Shutterstock, AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Pre Ketrin, glumac je bio u braku s Diandrom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!