Kažu da je ljubav slepa, a slavni nisu izuzetak od ovog nazovi "pravila". I neke od najlepših žena sveta pale su na čari manje atraktivnih muškaraca, a nekima su pojedini i "došli glave", kao što je to nedavno bio slučaj sa lepoticom Emili Ratajkovski. Mislilo bi se da će je muškarac koji je uspeo da osvoji jednu od najlepših žena sveta držati kao malo vode na dlanu, ali ne. On ju je, umesto toga varao na svakom koraku, što je dovelo do razvoda i Emili potpuno slomilo srce. 

Sa druge strane, ima i onih koji su i dalje u srećnim vezama i brakovima, iako se svet i dalje pita "šta vide na tim "jačim" polovinama, a listu lepotica sa manje atraktivnim muškarcima pogledajte u nastavku.

1. Flavio Brijatore i Elizabeta Gregoraci

Čuveni tajkun i otac ćerke Hajdi Klum skrasio se kraj lepe Elizabete Gregoraci koja mu je kasnije rodila i sina. Mnogi su mišljenja da je manekenka sa njim samo zbog novca, a priča se i da zbog njega mora da poštuje stroga pravila, poput da nekoliko godina nakon raskida ne sme da ima dečka.

2. Padma Lakšmi i Salman Rudži

Manekenka i voditeljka jedno vreme bila je u vezi, a potom i u braku sa Salmanom Ruždijem koji je inače osvojio i nekoliko prestižnih nagrada za svoje romane, uključujući Bukerovu nagradu. Par se venčao 2004. godine, ali se nažalost njihov brak završio bolnim razvodom. Kasnije je priznala da ju je Salman ignorisao kada je bolovala od teške bolesti i uprkos tome prisiljavao na intimne odnose. 

3. Džej Lo i Mark Entoni

Džej Lo bila je u braku sa Entonijem.
Shutterstock 

Kada su Džej Lo i Mark Entoni ušli u vezu, mnogi su najpre pomislili da je u pitanju šala. Pitali su se šta lepa pevačica vidi na Entoniju kojem je kasnije rodila i blizance. Ipak, njihov brak završio se razvodom, jer ju je Entoni varao, a danas je latino diva u srećnom braku sa starom ljubavi Benom Aflekom.

4. Bijonse i Džej Zi

Bijonse i Džej Zija godinama su zvali lepotica i zver.
AGENCE / ANGELI / Bestimage / Profimedia 

Par koji su od samog početka nazivali "lepoticom i zveri" uprkos problemima na koje su naišli u jednom trenutku opstaju i dan-danas. Zajedno su stvorili bogatstvo, i dobili troje dece, a svoju privatnost drže daleko od očiju javnosti.

Blu Ajvi je danas prelepa devojčica.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, kada se rodila njihova prva ćerka Blu Ajvi, mnogi su negativno komentarisali devojčicu i nazivali je "najružnijim detetom poznatih". Govorili su da je "šteta što je pljunuta Džej Zi, a ne prelepa majka". Ipak, Blu Ajvi je danas prelepa devojčica koja oduzima dah. 

5. Roberto Kavali i Sandra Nilson

Sandra Nilson je godinama uz Kavalija.
Dasha / Backgrid USA / Profimedia 

Modni mogul, čije se bogatstvo procenjuje na 500 miliona dolara svojevremeno je svojoj ljubavnici kupio i ostrvo i ne žali novca samo da je srećna. Iako ih prate komentari da su poput "dede i unuke", oni su i dalje u skladnoj vezi, a Sandra je Kavaliju najveća podrška i oslonac.

6. Hajdi Klum i Sil

Hajdi Klum zaljubila se u Sila dok je čekala dete sa Briatorijem. Sil je i usvojio njenu ćerku, međutim, par se ipak razveo ali je on i dan-danas blizak sa njenom naslednicom Leni.

7. Olivija Vajld i Salman Rudži

Poznati pisac jedno vreme je bio i u vezi sa lepom Olivijom Vajld. Najpre joj je bio mentor, a potom se mentorstvo pretvorilo u nešto više.

8. Meri Kejt Olsen i Olivije Sarkozi

Meri-Kejt, sa samo 25 godina, upustila se u ljubavnu vezu s 42-godišnjim francuskim bankarom Olivierom Sarkozijem, inače bratom bivšeg francuskog predsednika, i time je sve ostavila bez teksta.

Njihova ljubav ubrzo se našla na naslovnicama francuskih medija, i to prvenstveno kao tema izrugivanja. Oliviera su prozvali malim francuskim ljubavnikom, a njegova bivša supruga Šarlot njihovu je vezu nazvala grotesknom.

Ali, sreća nije dugo potrajala. Meri-Kejt predala je zahev za hitan razvod braka u maju 2020.  godine jer su joj Olivierovi advokati dali kratak rok da pokupi svoje stvari iz stana njenog supruga u Njujorku.

Ona se poverila prijateljima da je suprug na silu izbacuje jer je prekinuo njihov najam bez njenog znanja. Molila ga je da joj da vremena do 30. maja, na šta on nije odgovorio. Problemi su navodno počeli jer je ona htela decu, a on nije, pa su zbog toga počeli da se svađaju.

9. Paulina Poriškova i Rik Okasek

Paulina Poriškova bila je i ostala jedna od najlepših žena svih vremena. Slavni supermodel svojevremeno je pala na čari Rika Okaseka, inače frontmena benda "The Cars". Međutim, iako su u javnosti delovali kao idealan par, iza zatvorenih vrata bila je druga priča.

Kako je otkrila, ona i njen suprug godinama nisu imali odnose pre razvoda, i istakla da se svaki njen prkos gotovo gadio njenom suprugu. To je ujedno i bio jedan od razloga što je njihov se*sualni život počeo da slabi.

10. Salma Hajek i Fransoa Henri Pino

Salma Hajek je u skladnom braku sa biznismenom.
Shutterstock 

Salmin suprug Fransoa-Anri Pino jedan je od najbogatijih ljudi sveta. Iako je Salma radila sa zgodnim i seksi muškarcima, nikada je nisu privukle njihove karakteristike. Ali bila je potpuno impresionirana Fransoom kada ga je prvi put srela. Šta je tako posebno kod Anrija? Njegov intelekt! Oni dele zajedničku strast prema sportu i nauci. "Bilo je tako glupo. Počeli smo da pričamo o fudbalu – ludi smo za fudbalom – zatim o nauci jer volimo svemir i fiziku. Bio je tako pametan, šarmantan i zabavan. U početku sam ga smatrala stereotipnim i da uopšte nije moj tip, a onda sam shvatila da smo savršen par", rekla je Hajek. 

11. Kristina Hendriks i Džofri Arend 

Prelepa Kristina Hendriks ukrala je srca mnogima zahvaljujući seriji Mad Men. Zaljubila se u glumca Džofrija Arenda 2006. i venčali su se posle nekoliko godina. Inače, da li znate da je Kristina bila potpuno impresionirana kada ga je prvi put srela u privatnom klubu? "Bio je jednostavno šarmantan, zabavan i veoma magnetičan. Dobila sam njegov broj te noći pod izgovorom: "Mogli bismo biti samo prijatelji"", a ostalo je istorija.

12. Tina Fej i Džef Ričmond

Tina Fej ima sve karakteristike zbog kojih se svaki muškarac može zaljubiti u nju na prvi pogled, ali je ona ipak odabrala muškarca koji niti je manekenen, niti je neki lepotan. Međutim, njihova veza dokazuje tvrdnju da prava ljubav ipak postoji. Džef je inače poznati kompozitor, glumac, reditelj i sada sjajan muž. Sa svoje dve ćerke, Tina i Džef vode divan život.

13. Harvi Vajnstin i Džordžina Čepmen

Džordžina Čepmen svojevremno je bila u braku sa najvećim zlostravljačem Holivuda Harvijem Vajnstinom. Tvrdila je da nije znala za njegova zverstva, a kada se sve saznalo podržala je žrtve.

Džordžina Čepmen danas je u srećnoj vezi sa slavnim glumcem.
Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Džordžina Čepmen je iz razvoda izašla bogatija između 15 do 20 miliona dolara, a danas je u srećnoj vezi sa takođe "ružnim" glumcem Adrijenom Brodijem.

14. Kris Henči i Bruk Šilds

Lepa Bruk Šilds od 2001. je u skladnom braku sa Krisom Henčijem. Kada su otpočeli vezu, mnogi su govorili da "može mnogo bolje", ali njihov odnos je dokazao da je njihova ljubav jača od svega.

15. Melanija Tramp i Donald Tramp

Tramp i Melanija upoznali su se na Nedelji mode 1998. godine. Nekadašnja manekenka i dizajnerka odmah je tadašnjem milijarderu zapala za oko. Venčali su se 2005. a i dan-danas su u braku, iako ih prate priče da im je odnos u krizi, kao i da se Melanija za njega udala samo zbog para.

16.  Berni i Slavica Eklston

Berni Eklston je voleo Slavicu sa Balkana.
Paolo Della Bella / LaPresse / Profimedia 

Bivša supruga čuvenog vlasnika Formule 1 Bernija Ekstona danas je jedna od najbogatijih žena u svetu, a njena imovina procenjuje se na oko 1.2 milijarde dolara. Trka Formule 1 davne 1981. godine u Monzi bila je presudna za budući život s obzirom da je tada zapala za oko Berniju.

U početku su se lsabo sporazumevali jer on nije znao engleski, a ona italijanski, ali su ipak uplovili u vezu, a potom i u brak. Nažalost presudila im je Bernijeva opsesija trkama, a razveli su se za tačno 58 sekundi. Berni, iako je danas u drugom braku, govori da mu je Slavica bila i ostala najveća ljubav.

17. Emili Ratajkovski i Sebastijan Ber-MekKlard

Kao što smo naveli na početku teksta, mnogi bi pomislili da će Sebastijan držati Kejt kao malo vode na dlanu. Međutim, tek kada se njihova veza završila otkrilo se da je nije prevario samo jednom, već više puta.

18. Kejt Mos i Pit Doerti

Kejt Mos bila je ludo zaljubljena u rokera Pita Doertija.
Julien Behal / PA Images / Profimedia 

Kejt Mos svojevremeno je bila ludački zaljubljena u pankera Pita Doertija koji ju je i odvukao na dno i uvukao u probleme. Zajedno su pili i drogirali se, što je vodilo do toga da jedna od najlepših žena sveta izgubi unosne ugovore. Nažalost, Pit je često i tukao Kejt, a ni dan-danas se ne kaje za učinjeno.

19. Al Paćino i Nur Alfalah

Al Paćino zabavlja se sa mnogo mlađom devojkom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Devojka Al Paćina Nur Alfalah voli samo starije muškarce, što je dokazala i izborima pre njega s obzirom da se zabavljala i sa Mikom Džegerom, ali i Klintom Istvudom. 

Sa Al Paćinom je u vezi već nekoliko meseci, i retko se razdvajaju, a mnogi ne mogu da se pitaju šta ovako lepa devojka vidi na toliko starijem muškarcu. Ipak, njeni prijatelji nedavno su rekli za medije da Nur "uzbuđuje stara, opuštena koža", te verujemo da je ovo odgovor na postavljeno pitanje.

20. Vensan Kasel i Tina Kunaki

Vensan je uspeo da zavede 2 najlepše žene sveta.
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

I na samom kraju muškarac za kojeg neki smatraju da je nestvarno senzualan, dok drugima izgleda neatraktivno. Ipak, ovaj čovek uspeo je da zavede dve najlepše žene sveta. Najpre je bio sa Monikom Beluči, sa kojom je dobio dve ćerke. 

Potom se razveo zbog 21 godinu mlađe manekenke Tine Kunaki sa kojom je dobio i ćerkicu. Nema šta, Vensan definitivno ima, kako kažu, "dobar ukus za žene".

Tina Kunaki je danas u braku sa Vensanom Kaselom.
- / SGP / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!