Kažu da prava ljubav ne poznaje godine, ali ipak, pojedini parovi i dan-danas izazivaju čuđenje javnosti. Čak i Holivud koji je poznat po tome da velike razlike u godinama nisu ništa novo, ne može da "svari" pojedine veze među kojima je, primera radi odnos Al Paćina i njegove 53 mlađe devojke Nur Alfalah.

Oni su nekoliko puta uslikani u javnosti zajedno, i nikome nije jasno šta ona vidi u njemu, te se čak i impliciralo da je sa Paćinom samo zbog njegovog novca. Svaki put su ih pratili i pogrdni komentari da izgledaju poput "dede i unuke", sve dok se ne poljube, kada je svima jasno koja je prava priroda njihovog odnosa. 

Al Paćino se ne odvaja od svoje devojke Nur Alfalah.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, istina je da je Nur i pre Al Paćina volela starije muškarce. Najmlađi joj je bio poslednji dečko - nemački biznismen i milioner Nikolas Bergruen koji je u vreme njihove veze imao 57, a ona 25. Navodno ga je prevarila sa mladim glumcem Edijem Rotom, ali to su bila samo šuškanja bez dokaza.

Nur je i pre Paćina volela starije.
printscreen/instagram 

Pre Paćina, ljubila je i 92-godišnjeg Klinta Istvuda koji joj može biti ne samo deda, već i pradeda. U njenom krevetu bio je i čuveni muzičar Mik Džeger koji ima "samo" 79 godina.

Nur je bila u vezi sa Klintom Istvudom.
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Moje godine nisu bile važne. Moje srce ne zna šta vidi, ono samo zna kakav je osećaj. Bila je to moja prva ozbiljna veza, ali za mene je to bilo srećno razdoblje. Mik je u boljoj formi od mene. Zaista poštujem što je tako disciplinovan", rekla je Nur u jednom intervjuu kada je komentarisala svoju vezu sa pevačem. Tada su čak i neki njeni "prijatelji" komentarisali za medije da je oduvek "volela stariju, opuštenu kožu i taj miris koji imaju stari ljudi". 

Nur tvrdi da godine nisu bitne.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kada je Paćino u pitanju, on iza sebe ima brojne veze i na glasu je kao pravi zavodnik, ali ni sa jednom ženom nije stao pred oltar. Najdiže je bio s u vezi s argentinskom glumicom Lusilom Solom sa kojom je proveo 10 godina.

Al Paćino je imao afere sa brojnim lepoticama.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sa bivšom partnerikom Beverli D'Anđelo, koja je poznata po komediji 'Godišnji odmor snova', ima blizance Oliviju i Antona. Zajedno su bili sedam godina, a razišli su se 2003. godine. Sa svojom bivšom učiteljicom glumce Jan Tarant je dobio ćerku, dana producentkinju Džuli Mari.

Imao je romanse i s Dajan Kiton, pokojnom Džil Klejburg, Penelope En Miler, Ketlin Kvinlan, rediteljkom Lindal Hobs i mnogim drugim slavnim ženama.

Pre dve godine raskinuo je vezu s izraelskom glumicom Meital Dohan kojoj je, kako su pisali američki mediji, presudila razlika u godinama. Ipak, to sada zvuči smešno kada znamo da je od trenutne devojke stariji 53 godine.

Al Paćino je prošlu vezu raskinuo zbog razlike u godinama.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!