Holivudski glumacAl Paćino koji danas slavi 83. rođendan šokirao je javnost pre nekoliko meseci kada su ga paparaci uhvatili na večeri s mladom Nor Alfalah (30).

Šuškanja su odmah počela, a čini se kako su bila i istinita jer pet meseci kasnije dvojac još uvek uživa, a potom su ponovo viđeni na večeri s prijateljima u Los Anđelesu. Čini se da ih paparaci uopšte ne zamaraju, a oni su jedva dočekali uhvatiti holivudsku legendu s mlađom lepoticom, za koju nikome nije jasno šta radi s čovekom koji je od nje stariji čak 54 godine.

al paćino na večeri sa devojkom nur alfalah
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Prvi put zajedno su viđeni u aprilu prošle godine. Njena poslednja veza za koju se zna završila je 2017. godine, a u vezi je bila s frontmenom Rolling Stonesa, Mikom Džegerom.

Spomenula je i da je Mik u odličnoj formi za svoje godine, opovrgavajući negativne komentare koji su ih stizali s obzirom na razliku u godinama.

''On je u mnogo boljoj formi od mene. Zaista poštujem što je tako disciplinovan.''

al paćino od aprila je u vezi sa nur
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon Džegera po Holivudu su kružile i priče da je s Klintom Istvudom, ali ta informacija nikada nije bila potvrđena, piše Daily Mail.

Iako isprva niti jedno od njih nije imalo komentara na medijske upite o svojoj vezi, Nur je nakon jedne večere na kojoj je viđena s Klintom ipak otkrila:

''Nismo u vezi. Porodični smo prijatelji, na večeri je bila i moja porodica i to je to. Verujte mi, nema nikakve veze.''

nur je pre paćina bila sa mikom džegerom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

A da se Nur drži one da je ''starije iskusnije'', vidi se i sada. Ona je za magazin Hello! o prethodnoj vezi govorila da joj razlika u godinama ništa ne predstavlja.

''Naše godine mi nisu bile važne. Srce ne zna šta vidi, ono samo zna šta oseća. Bila je to moja prva ozbiljna veza, ali za mene je to bilo srećno vreme.''

Paćinov ljubavni život nije nikad urodio brakom, a glumac ima troje dece s različitim ženama.

Poslednja devojka s kojom je imao ljubavnu vezu bila je Mital Dohan, izraelska glumica, a šuška se kako je njihova veza završila zbog prevelike razlike u godinama, čak 40 godina.

al paćino nikada se nije ženio
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!