Dani kada je Miki Rurk bio jedan od sinonima seksepila i jedan od najpoželjnijih muškaraca Holivuda davno su iza njega. Nažalost, i on kao i mnoga imena teško su se mirili sa činjenicom da stare, te su pokušali da zaustave proces plastičnom hirurgijom, međutim, rezultati su sve sem onoga što su očekivali.

Danas je slavnog glumca teško gledati, a njegova retka pojavljivanja u javnosti uvek prolaze propraćena šokiranim izrazima lica prolaznika.

Tako je bilo i sada kada su ga paparaci uhvatili u provodu sa kolegom Al Paćinom. Glumci se očigledno dugo nisu videli, te su se pozdravili snažnim zagrljajima i širokim osmesima, a mnogi su bili znatiželjni da li njihov susret znači i nastavak saradnje na zajedničkom projektu koji su započeli još 2020. godine.

Miki Rurk i Al Paćino izašli su zajedno, a izgled glumca sve je zaprepastio.
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, susret glumačkih legendi ostao je u senci Mikijeve pojave, kao i činjenice da 69-godišnji Rurk izgleda daleko starije od 81-godišnjeg Paćina.

Miki Rurk danas je neprepoznatljiv.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Obožavatelji Mikija pamte još po erotskoj drami "Devet ipo nedelja" u kojoj je igrao sa nekadašnjim seks-simbolom Kim Besindžer.

Miki rurk nekada je bio jedan od najseksepilnijih glumaca u Holivudu.
AP / Topham / Topfoto / Profimedia 

Osamdesetih je ovaj bivši bokser kom je pravo ime Filip Andre Rurk Džunior snimio niz filmskih hitova, a devedesetih su ga proslavile akcije poput "Harley Davidson" i "Marlboro Man" sa kolegama Donom Džonsonom i Tomom Sajzmorom. Žene su mu se bukvalno nudile "na tacni" i bio je više puta proglašen najatraktivnijim glumcem u Holivudu.

Miki Rurk odlučio je da prekine da se bavi glumom i umesto toga pređe na boks.
Shutterstock 

Međutim, 1991. Rurk odlučuje da se profesionalno bavi boksom, jer je, kako kaže, osetio da "nema poštovanja prema sebi kao glumcu".

Tokom bokserske karijere podlegao je brojnim povredama kao što su slomljen nos, nožni prsti i rebra, razvdojen jezik i "pocepani" obrazi, a u jednom trenutku je čak na kratko izgubio pamćenje.

"Želeo sam da dam sebi šansu, da se fizički testiram dok još imam vremena", prokomentarisao je Miki svoju boksersku karijeru. Zbog svih povreda lica morao je na plastičnu operaciju na kojoj je urađena rekonstrukcija, a njegovo stanje je prozvano teško unakaženim.

Miki Rurk izobličio se operacijama.
NR / Backgrid UK / Profimedia 

U međuvremenu se vratio u svet glume, ali umesto uloga i umeća, u prvom planu je bio njegov izgled. Nakon što je popravio lice zbog bokserskih povreda, postao je zavisnik od operacija i botoksa i često je šokirao transformacijama.

Miki Rurk vremenom je postao zavistan od plastičnih operacija.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, glumac je bio oženjen dva puta. Njegova prva supruga bila je Debra Fojer, sa kojom se oženio 1981. i razveo osam godina kasnije. Nakon toga, bio je u braku šest godina sa modelom Kari Otis.

Par je svojevremeno privukao pažnju javnosti jer je procurio snimak njihovog intimnog odnosa. Venčali su se u junu 1992. godine, a dve godine kasnije Miki je optužen za zlostavljanje supruge. Optužbe su kasnije odbačene, a par se pomirio i zajedno glumio u filmu "Nemogući izlaz". Razveli su se krajem 1998. godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!