Ruskinja Julija Tarasević (43) pre dve godine nosila titulu jedne od najlepših žena, međutim nakon niza estetskih zahvata koje su pošle po zlu, njen život pretvorio se u noćnu moru. Danas ne može da otvori oči, niti da se nasmeje.

Julija je inače majka dvoje dece a pre dve godine završila je na drugom mestu na takmičenju za Mis Rusije. Nakon toga rešila je da se podvrgne estetskim zahvatima u Krasnodaru. Ona se podvrgla fejsliftingu, podizanju očnih kapaka i mini liposukciji, a kako je rekla nakon operacija otekla su joj tkiva koja su se upalila.

Julija je želela da zaustavi starenje, a nije ni slutila da će tako uništiti svoje lice
Youtube 

- U kliniku sam ušla sa lepim, zdravim licem. Samo sam htela par sitnih korekcija da prikrijem proces starenja. Nažalost, izgubila sam i zdravlje i lepotu, rekla je Julija, koja danas više ne može da pomera lice, a ne može ni da zatvori oči.

Inicijalni troškovi zahvata koji su pošli po zlu stajali su oko 3.000 funti. Na pokušaje da popravi svoje stanje do sada potrošila je preko 20.000 funti, ali bezuspešno.

Julija je ispričala da je tužila dvojicu lekara koji su joj radili operacije, dok oni tvrde da su se komplikacije javile zbog njenog "retkog genetskog defekta".

- Imam ogromne ožiljke na obrazima koji su nastali nakon što su mi istrgli svo tkivo. Ne mogu da zatvorim oči i ne mogu da se smejem niti da dignem gornju usnu.

Deo lica mi uopšte ne radi. Naravno, uradila sam sve testove pre operacija. Takođe, pre svega ovoga sam imala zahvat na nosu koji je prošao savršeno i niko me nije upozorio ni na kakve genetske abnormalnosti - ispričala je Julija za ruske medije.

Julija danas ne može da se smeje niti da otvori oči
Youtube 

Ona dalje otkriva da je nakon zahvata morala da ide na hitnu operaciju očiju kako bi je lekari spasili od nekroze.

Hirurzi koji su radili zahvat Andrej Komarov i Omar Kaled tvrde da Julija zapravo boluje od skleroderme, retkog oboljenja koje podrazumeva otvrdnuće i zategnutost kože i/ili vezivnog tkiva, međutim, nisu podneli nikakav dokaz o tome.

Julija je tužila lekare koji su joj napravi horor od lica
Youtube 

- Pokušavaju da krivicu prebace na mene, a oni su ti koji su mi unakazili lice i sada pokušavaju da se operu od svega. Videćemo na sudu ko je u pravu, kaže ova Ruskinja i dodaje i da su hirurzi trenutno pod istragom. Kako je Julija izgledala pre operacija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube Kako je bivša misica uništila lice


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!