Nina Morić, hrvatska manekenka s adresom u Italiji bila je jedna od najlepših žena dok nije otkrila "čari" estestke hirurgije.

Uz pomoć plastičara uništila je svoju prirodnu lepotu od koje nije ostalo ništa i gotovo promenila lični opis. Kontroverzna manekenka koja je stranice štampe punila uglavnom skandalima ovih dana našla se u centru pažnje jer se vratila svojoj velikoj ljubavi po kojoj je i postala slavna - manekenstvu.

Naime, Nina je nedavno prošetala modnom pistom prilikom predstavljanja nove kolekcije modnog brenda Sophia Nubes na Nedelji mode u Milanu.

Nina na reviji u Milanu
Chioccia Simona/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Nina je nosila provokativne modele - prvo smo mogli da je vidimo u uskom kombinezonu koji je jasno pokazao njene bradavice, a zatim i u smeloj kombinaciji s dubokim šlicom koji umalo nije otkrio mnogo toga.

nina je nosila modele brenda sophia nubes
Chioccia Simona/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Ninina karijere počela je 1996. godine kada je manekenka zauzela treće mesto na izboru lepote 'Elite model look' u Francuskoj, a to joj je ujedno bila i odskočna daska u karijeri.

Tri godine nakon pojavila se u spotu planetarno popularnog pevača Rikija Martina za pesmu 'Livin La Vida Loca'. Zanimljivo je to da je pevač tada rekao da je upravo Nina 'san svakog muškarca'.

A kako i ne bi bila kada je tada važila za jednu od najepših žena. Nažalost, ispod jepog lica krila se tužna prošlost, a otvoreno je svojevremeno pričala i o teškom detinjstvu. Ipak, sreća joj se nasmejala barem kada je reč o karijeri, pa je nakon dolaska u Milano dobila brojne poslovne ponude - od modnih revija pa sve do voditeljskih angažmana.

Naravno, godinama unazad mediji nisu samo pisali o njenoj manekenskoj karijeri već i burnom ljubavnom životu, ali i lošim estetskih zahvatima. Najpoznatija ljubavna veza bila je svakako ona s Fabriciom Koronom s kojim ima sina Karlosa.

Njih dvoje su se i nakon razvoda nekoliko puta mirili i ponovo rastajali, a činilo se da je konačan kraj došao 2009. godine kada je Fabricio prvo prevario, a zatim i ostavio Ninu zbog argentinske manekenke Belen Rodrigiez, s kojom je romansu navodno započeo još 2007. godine.

nina je bila u braku s fabriciom koronom
Grifoni/ Guindani Stefano / SGP / Profimedia 

Fabricio je često na ružan način komentarisao svoju bivšu suprugu, nazivao je lošom majkom, zavisnicom o drogama i slično, a isto se tako se prema njoj ponašala i njegova porodica.

Bila je tu i mučna bitka za starateljstvo nad sinom, a manekenka jedno vreme nije mogla ni da viđa svog sina, osim u strogo kontrolisanim uslovima. Nina je pre par godina u intervjuu za italijanski magazin, pričala je šta ju je navelo da promeni svoj lični opis.

bvišeg muža krivi za komplekse
Montingelli Massimiliano/ Trovati Stefano / SGP / Profimedia 

- Moj bivši muž nabio mi je brojne komplekse zbog fizičkog izgleda, zato sam se toliko puta podvrgla operacijama, rekla je tada Nina Morić.

Od njene stare lepote gotovo da nije ništa ostalo, a zbog svog izgleda, manekenka je često predmet podsmevanja na društvenim mrežama.

Danas je manekenka u srećnoj vezi s estetskim hirurgom Karlom Galatom, a pored operacija, Nina je tokom poslednjih nekoliko godina razvila ljubav i prema tetovažama, te je tako njeno telo danas ukrašeno brojnim slikama.

Instagram, Oliver Palombi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Sve promene hrvatske manekenke

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!