Heder Lokler bila je nalepša plavuša Holivuda. Ova glumica godinama se nije pojavljivala u medijima, a jedine fotografije koje se mogle naći poslednjih godina pokazale su da je od glumice prelepog lica malo toga ostalo.

Više se pisalo o njenoj zavisnosti od alkohola i neuspelim operacijama kojima je uništila svoj izgled nego o ulogama. Heder se pre nekoliko meseci konačno vratila svojoj velikoj ljubavi - glumi, a kako je i sama priznala, nakon ovako duge pauze u glumi bila je potpuno prestravljena.

Fulm pod nazivom "Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story" neće se prikazivati u bioskopima, već na televiziji, a Heder je pripala uloga Kristin Karlson po čijoj je istinitoj priči i snimljen film.

heder snimljena krajem 2021. godine
JishPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kako bi se što bolje pripremila za film, Heder se upoznala sa stvarnom Kristin i od nje zatražila savete ne bi li što bolje iznela njen lik. Prihvatila je sve njene instrukcije, i odradila snimanje kako treba, ali veoma je strahovala kako će sve ispasti budući da godinama nije snimala, niti pamtila tekstove.

"Sve je to kao voziti bicikl, jednostavno ne zaboravljaš", našalila se glumica na svoj račun. Iako su njeni obožavatelji nestrpljivo čekali povratak poznate glumice, pojava Heder Lokrlir ih je po malo i  iznenadila.

Njeno otečeno zbog botoksa izazvalo je lavinu komentara. Muškarci su nekad uzdisale za njom i želele da izgledaju kao Heder koja je danas bleda senka one lepotice kakva je nekad bila.

heder je svoje lepo lice uništila botoksom
blink-news.com / Blink News / Profimedia 

"Potpuno se uništila", "Šta joj se dogodilo", "Ovo nije Heder", "Preterala je", "Tužno je šta je uradila sa svojim telom", "Drago mi je da glumi, ali šta joj se dogodilo"... pisali su fanovi ispod objava na mrežama.

Heder nije snimala preko 5 godina, a pre toga igrala je u manje zapaženim televizijskim ostvarenjima. O njoj se više pisalo zbog neuspelih operacija ali i problema sa starim/novim dečkom sa kojim se često sukobljavala, pa čak i tukla, kao i zbog problema sa alkoholom koji je sada konačno uspešno prevazišla.

Ljubavni život

Od 1986. do 1993. godine bila je u braku s bubnjarem grupe Mötley Crüe, Tomi Lijem koji se kasnije oženio Pamelom Anderson. Njihova veza je intrigirala javnost, a nakon razvoda glumica nije dugo tugovala.

Zaljubila se u gitaristu grupe Bon Jovi, Ričija Samboru. Par se venčao u Parizu 1994. godine i dobili su ćerku Avu (22). Razveli su se 2006., a zbog ćerke su ostali u dobrim odnosima.

Borba s alkoholom i operacijama

Heder je godinama bila u kandžama zavisnosti od alkohola. Koliko je sve daleko otišlo svedoči i to što je glumica u naletu besa tukla svog verenika Krisa Hejzera zbog čega je morala da reaguje i policija. Pokušala je čak i nos da mu odgrize, pisali su strani mediji.

Srećom, par je uspeo da prevaziđe prepreke, a Hejzer je mnogo pomogao glumici da ostane trezna i savlada problem za bolestima zavisnosti.

heder je bila zavisna od alkohola zbog čega je imala problem sa zakonom
JishPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Jednom prilikom je uhapšena nakon što se automobilom zaletela u stub električne rasvete blizu svog kalifornijskog doma, pri čemu joj je u automobilu pronađena flaša alkoholnog pića.

Pored zavisnosti od alkohola, Heder je zavisna i od plastičnih operacija i botoksa. Nekadašnja lepotica danas izgleda znatno drugačije - lice joj je otečeno i izdeformisano, a paparaco fotografije pokazuju da je postala samo senka one rasne lepotice koja je nekad žarila i palila Holivudom i slamala srca poznatim zavodnicima. Paparaci su poslednji put imali priliku da je snime u decembru 2021. godine, a koliko se Heder promenila pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

blink-news.com / Blink News / Profimedia, JishPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia Heder Lokir nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!