Neuhvatljivi neženja Al Paćino (81) ljubi sve mlađe lepotice, a sada je viđen sa ženom na koju su pali još neki slavni zavodnici.

Zvezda filmova 'Kum' i 'Irishman' prošle subote je uživao u večeri u Los Anđeles s televizijskom producentkinjom Nor Alfalah (28). Oboje su bili u crnim odevnim kombinacijama, a snimljeni su dok su izlazili iz restorana.

Nor je poznata javnosti po svojim romansama s Klintom Istvudom (91) i Mikom Džegerom (78). Producentkinja je raskinula s Džegerom 2017., a 2019. se pričalo o njenoj vezi s dvostrukim oskarovcem Klintom, međutim, kako je rekla njih dvoje su samo prijatelji.

Inače, ona je svojevremeno za časopis Hello! progovorila o odnosu s Mikom i osvrnula se na ružne komentare javnosti zbog njihove razlike u godinama.

"Godine mi nisu bile važne. Srce ne zna šta vidi, jedino zna šta oseća. Bila je to moja prva ozbiljna veza, ali to je bilo srećno razdoblje za mene. Mik je u boljoj formi od mene. Zaista poštujem što je tako disciplinovan", rekla je tada.

Nor je pre Al Paćina bila sa Mikom Džegerom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Par je uspešno krio svoju vezu dok nisu jednom snimljeni na večeri u Parizu tokom 'No Filter' turneje benda The Rolling Stones.

Inače, Paćino važi kao veliki zavodnik i iza njega je mnoštvo romansi s puno mlađim ženama, a nijedna ga nije 'naterala' na 'sudbonosno da'.

Holivudska legenda je raskinula 2020. vezu sa izraelskom glumicom Meital Dohan (42) i kako su pisali američki mediji, presudila je njihova razlika u godinama.

Najduže je bio u vezi s argentinskom glumicom Lusilom Solom (45) čija je ćerka Kamila Morona (24) koja je poznata medijima po vezi sa glumcem Leonardom Dikaprijem.

Al Paćino i Lusila bili su zajedno 10 godina, a imao je romanse i s Dajanom Kiton (76), pokojnom Džil Klejburgh Penelope En Miler (58), Ketlin Kuinlan (67) i rediteljkom Lndel Hobs (70).

Al Paćino je bio s mnogim slavnim damama
Shutterstock 

S bivšom partnerkom Beverli  Di Anđelo (70), koja godine koja je poznata po komediji 'Godišnji odmor snova', ima blizance Oliviju i Entona (21). Bili su zajedno sedam godina, a razišli su se 2003. godine.

Sa svojom bivšom učiteljicom glume Džen Terant je dobio ćerku, producentkinjuu Džil Meri (32).

S bivšom partnerkom Beverli Di Anđelo (70), ima blizance Oliviju i Entona
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!