Frontmen benda Rolling Stones, Mik Džeger (77), jedan je od najpoznatijih muzičara na svetu, ali pored njegove zavidne karijere ono što je posebno interesovalo javnost je i njegov veoma buran ljubavni život.

Pred oltar je stao samo jednom, ali u istoriju muzike upisao se i kao jedan od najvećih plejboja u roku. Mik trenutno uživa u vezi s 44 godine mlađom balerinom Melani Hemrik, a par se upoznao 2014. godine.

Iako stalno nailaze na kritike javnosti zbog velike razlike u godinama, oni se na to ne obaziru, a Melani je 2016. rodila sina Deveruksa Oktavijana s Mikom, kojem je to osmo dete.

Mik Džeger ima otvorenu vez s devojkom Melani.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Zanimljivo je da se tokom njene trudnoće šuškalo da su ona i muzičar raskinuli i da je Džeger našao novu devojku, manekenku Mašu Rudenko (30).

Ubrzo se pokazalo da su to tek glasine i Mik je 2016. da bi se iskupio kupio Melani luksuznu kuću u Njujorku vrednu sedam miliona dolara.

Mik Džeger pored svoje devojke slobodno se viđa s drugim ženama.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Muzičarevi prijatelji su svojevremeno otkrili za strane medije da su on i balerina u otvorenoj vezi i da to znači da član Rolling Stonesa može da se viđa s drugim ženama, što je slavni roker i te kako koristio.

Mik je u međuvremenu bio i s mladom producentkinjom Nor Alfalah koja ga je pratila na njegovim koncertima širom sveta. Ipak, odlučio je da je ostavi da ima više vremena za Melani i njihovog sina.

Melani Hemrik je Miku Džegeru rodila 8. dete.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pored toga, mediji pišu i da je Mik Džeger u obavezi da Melani plaća 15.000 dolara mesečno na ime čuvanja njihovog sina, budući da se ona povukla iz svog posla. Pored toga, Mik se, kako kažu mediji, obavezao i da će do 18. godine njihovog sina snositi sve troškove vezane za školovanje.

Melani i Mik retko dele zajedničke fotografije na Instagramu, što je didatno podgrejalo nagađanja da njih dvoje i ne provode previše vremena zajedno.

Instagram Melani Hemrik devojka Mika Džegera

Inače, Mik Džeger ima osmoro dece u rasponu godina od 50 pa do četiri godine - tu su ćerka Karis (51) koju je dobio sa Maršom Hant, potom ćerka Džejd (50) iz braka sa Bjankom Džeger, pa onda ćerke Džordžija (29) i Lizi (37), kao i sinovi Džejms (36) i Gabrijel (23) iz braka sa Džeri Hol. Tu je i Lukas (22) koga je dobio sa Lučijanom Morad. Poslednji u nizu je sin Devaro koga je dobio sa Melani. Pored toga, ima i petoro unučića.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!