U Holivudu, razlika u godinama nije ništa čudno ni novo. Brojne poznate face pronašle su sreću sa daleko mlađim izabranicama, a ništa manje ne zaostaju ni poznate glumice i pevačice koje takođe sve češće biraju momke koji po godinama mogu da im budu gotovo sinovi.

Međutim, iako je prosek nekih 15 do 20 godina, pojedinci odlaze toliko daleko da partnerke mogu unuke da im budu. Poslednji u nizu je čuvena legenda Al Paćino koji je odnedavno uplovio u romansu sa vatrenom crnom Nur Alfalah koja je i odranije poznata javnosti upravo po vezama sa moćnim, i pre svega starijim muškarcima.

Al Paćino ima 53 godine mlađu devojku.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sa zgodnom Nur sada je i proveo svoj 82. rođendan, a na mrežama su se već našle fotografije sa intimne proslave u jednom italijanskom restoranu u Los Anđelesu.

Zvezda filmova 'Kum' i 'Irishman' očigledno se sjajno zabavljao u više nego dobrom društvu, a na izlasku iz restorana mahao je okupljenim paparacima.

I dok se glumac pojavio u klasičnom odelu, Nur je prošetala u uskoj majici i helankama koje su u prvi plan istakle njenu vitku liniju.

Televizijska producentkinja Nur očigledno je bila takođe dobre volje i sve vreme nije skidala osmeh sa lica, a očevici u restoranu tvrde da je par sve vreme razmenjivao nežnosti.

Inače, ona je pre Paćina i te kako imala pik na starije, poznate face. Zapravo, priča se da bira samo one preko 70 godina, a najmlađi joj je bio poslednji dečko - 50-godišnji nemački biznismen i milioner Nikolas Bergruen.

Sadašnja devojka Al Paćina je pre njega bila u vezi sa nemačkim milionerom Nikolasom Bergruenom.
printscreen/instagram 

 Navodno ga je varala sa mlađanim glumcem Elijem Rotom, iako su to bila samo nagađanja. A pre i posle nemačkog biznismena bila je u on/off vezi sa legendarnim Klintom Istvudom koji ima 91 godinu.

Klint Istvud i Nur Alfalah nekada su bili u vezi.
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, daleko od toga da je na njenoj listi to jedini vremešniji "momak". Poznato je i da je pre legende Holivuda 2017. godine "šetala" i danas 78-godišnjeg Mika Džegera. 

Nur Alfalah i Mik Džeger bili su u vezi od 2017. do 2018. godine.
pritnscreen/instagram 

Inače, ona je svojevremeno za časopis Hello! progovorila o odnosu s Mikom i osvrnula se na ružne komentare javnosti zbog njihove razlike u godinama.

"Godine mi nisu bile važne. Srce ne zna šta vidi, jedino zna šta oseća. Bila je to moja prva ozbiljna veza, ali to je bilo srećno razdoblje za mene. Mik je u boljoj formi od mene. Zaista poštujem što je tako disciplinovan", rekla je tada.

Nur Alfalah svojevremeno je branila svoju vezu sa Mikom Džegerom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Par je uspešno krio svoju vezu dok nisu jednom snimljeni na večeri u Parizu tokom 'No Filter' turneje benda The Rolling Stones. Sa druge strane, ni Al Paćino nije bio nevinašce te je pre toga sa Lusilom Solom (45) bio skoro 10 godina, a za njegovo ime vezivane su brojne mlađane lepotice.

Da li će veza sa vatrenom Nur potrajati, ostaje da vidimo, a do tada pogledajte još njenih fotografija:

printscreen/instagram Al Paćino je u vezi sa Nur Alfalah koja je od njega mlađa čak 53 godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!