Dženifer Lopez možda danas uživa u ljubavi sa starim/novim verenikom Benom Aflekom, sa kojim je konačno uplovila u mirnu luku, međutim, situacija je radnije bila potpuno drugačija.

Latino diva bila je poznata po burnim vezama, a nakon brojnih emotivnih lomova rešila je da se na neki način osigura i smanji mogućnost da je ponovo neko "namagarči".

Naime, iako je bila i ostala jedna od najlepših žena sveta, nije tajna da su je mnogi partneri varali, počev od bivšeg supruga Marka Entonija. Nakon njega, bila je u vezi sa Kasperom Smartom, a potom i verena za Aleksa Rodrigeza. Zato je, prema pisanju stranih medija, osmislila pravila koja će morati da prate svi njeni muškarci.

Dženifer lopez osmislila je pravila koja će morati da poštuju njeni muškarci.
Instagram 

Nažalost, pravila joj nisu pomogla sa serijskim preljubnikom Rodrigezom, ali je kako piše Fox News upravo zahvaljujući njima i otkrila prevaru svog dragog.

Nema stjuardesa

Njen bivši suprug navodno je imao aferu sa jednom stjuardesom na privatnom letu, što je Dženifer toliko razljutilo da je do daljnjeg zabranila da žene rade na njenim privatnim letovima.

Mark Entoni navodno je prevario Dženifer Lopez sa stjuardesom.
pritnscreen/instagram 

Anonimni izvor je tada izjavio da "ona mrzi stjuardese jer je njen bivši muž Mark Entoni imao aferu sa jednom dok su bili u braku". Zato u avionima ima muške stjuarte koji zapravo to i nisu, već su njeni lični asistenti.

Moraju da budu u formi

Teško da bi iko mogao da zamisli Džej Lo sa nekim ko ima stomačić. Pevačica i glumica poznata je po vojničkom načinu života i vežbanja, te to isto zahteva i od svojih partnera. Tako je u jednom trenutku čak i Afleka bacila na strogu dijetu i vežbanje.

Dženifer Lopez je poznata po vojničkom režimu vežbanja.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pristup mobilnom telefonu 24/7

Džej Lo navodno zahteva od svojih partnera pristup telefonu kada god to poželi. Upravo je tako otkrila da je Rodrigez neveran. Latio diva je u njegovom telefonu videla poruke sa Medison Lekroj, iako se ona kasnije klela da se ništa nije dogodilo.

Dženifer Lopez zahteva od Bena pristup telefonu.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ne više od tri pića za veče

Kada se zabavljala sa Rodrigezom, pevačica je insistirala da kada nije sa njim može da popije samo tri pića tokom večeri. Lopezova inače ne pije, a jednom prilikom je izjavila: "Ne pijem, ne pušim i ne pijem kofein. To vam zaista dodatno uništava kožu dok starite".

Dženifer Lopez zahtevala je od Rodrigeza da ne sme da popije više od 3 pića za veče.
- / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogi su se zapitali i da li je ovo pravilo primenila i na Afleka koji je ranije imao problem sa pićem, a kako prenose strani mediji, glumac je već neko vreme trezan. On je inače i javno govorio o odlasku na rehabilitaciju i problemu sa pićem koji je imao dok je bio u braku sa Dženifer Garner.

Ben Aflek imao je problema sa pićem u braku sa Dženifer Garner.
Shutterstock 

Intimni odnosi 4 puta nedeljno

Kako prenosi Marca, Džej Lo je isključiva po ovom pitanju, te je to čak i jedna stavka predbračnog ugovora sa Aflekom. Ona zahteva minimum 4 puta nedeljno, a ovo je morao da potpiše Ben ukoliko želi da se venčaju.

Dženifer lopez zahteva od Bena Afleka da imaju odnose 4 puta nedeljno.
Anthony Behar / ddp USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!