Dženifer Lopez i Ben Aflek se ne razdvajaju, a pre nekoliko nedelja par se verio po drugi put. Nakon bezuspešnog traganja za novom nekreteninom, par je viđen u Los Anđelesu, a latino diva prošetala je u jednostavnom modnom izdanju.

Farmerke širokog kroja i običnu bilu majicu kratkih rukava s Coca Cola logom iskombinovala je sa skupocjenom Christian Loboutin crvenom torbom i belim patikama.

Ben je izgleda postao lični asistent svoje verenice. Pokazao je svoje bicepse dok je nosio nekoliko teških kutija za hranu i opremu za kameru ispred studija, a Džej Lo nije ni prstom mrdnula dok je gledala svog budućeg supruga kako nosi teške stvari. Nije prošlo puno vremena, usledile su prozivke na račun glumca.

"Benova faca govori koliko je oduševljen novim poslom", "Jadan Ben, ova faca je sve", "Džej Lo ima novog potrčka", samo su neki od komentara na račun paparaco slika Bena Afleka.

Ben Aflek nosi stvari svoje verenice
MESSIGOAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, nedavno je Benovo ime spomenuto u novoj, petoj sezoni šoua 'Selling Sunset' koja prati poznatu kompaniju za posredovanje u prometu nekretninama u Los Anđelesu, Oppenheim grupu, odnosno agente i njihov poslovni i privatni život.

Ema Hernan (30) rekla je da ju je dating aplikacija Raya spojila s Benom.

'Možda me zvao ili možda nije nekoliko puta na kafu. Nisam otišla', dodala je Ema.

'Mogla si sprečiti Bennifer! Bio je u lovu', rekla joj je jedna od agentkinja.

'Zar ne? Bilo je baš pre toga. Pa možda se njihova veza ne bi dogodila. Imamo tu bostonsku vezu pa je to i bio njegov ulet', otkrila je Hernan.

Njen PR je rekao da je pričala o komunikaciji koja se između nje i Afleka odvijala 2019, a tim povodm oglasio se i Ben.

Ben i Džen su nerazdvojni
MESSIGOAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

'Reja je potvrdila da Ben nije aktivni član aplikacije nekoliko godina', rekao je Benov PR za People.

Dženifer i Ben su takođe snimljeni u obilasku raskošne vile dok su u potrazi za svojim novim domom, nakon što je propala kupovine vile na Bel Eiru.

Razgledali su i vilu Spelling Manor, jednu od najpoznatijih nekretnina u Los Anđelesu u kojoj je živela i Petra Eklston, ćerka najbogatije Hrvatice Slavice Eklston.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Posle 20 godina glumac je latino divu ponovo zaprosio


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru Kurir televizija