I dok su se svi svetski mediji pišu o veridbi Dženifer Lopez i Bena Afleka, bivši verenik latino dive Aleks Rodrigez vrlo brzo se suočio s podbadanjima i provokacijama na račun svoje propale veze s Džej Lo.

Tokom gostovanja u emisiji 'Sunday Night Baseball' na kanalu ESPN 2, voditelj i komentator Majkl Kej suptilno je pomenuo vest o veridbi kroz diskusiju o utakmici između Yankeesa i Red Soxa koju je vodio s Rodrigezom.

"Sjajna su vremena za sport. Imate novog Masters prvaka, počinju NBA doigravanja, bejzbol je u punom zamahu, ljudi se vere. Mislim, srećna su vremena u svetu", rekao je Majkl Aleksu.

Pre nego što mu je odgovorio, 46-godišnji Rodrigez se nasmejao, pa dodao:

"Sreća i mir u svetu je ono što tražimo", a nakon toga je bivši bejzbolaš nekoliko sekundi samo sedeo i ćutao, da bi potom promenio temu i vratio se na komentarisanje utakmice.

Naime, gostovanje u sportskoj emisiji usledilo je dva dana nakon što je 52-godišnja Dženifer prošlog petka potvrdila veridbu s Aflekom. U kratkom videu pevačica je rekla: "Ti si savršen" usput gledajući u impresivni zeleni dragoceni kamen koji je blistao na prstu njene leve ruke.

džej lo i aleks raskinuli su u martu prošle godine
Jackson Lee / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, pre nego što je obnovila romansu s Benom, Lopezova je bila u vezi s Rodrigezom. Bivši par je počeo da se zabavlja 2017. godine, a verili su se dve godine kasnije.

Venčanje zakazano za 2020. odgodili su zbog pandemije korona virusa, a zatim su usledela šuškanja o Aleksovoj neveri i avanturi s rijaliti zvezdom Medison Lekroj, što je bivši bejzbolaš oštro negirao. Nakon što su demantovali nagađanja o raskidu u martu 2021., par je ipak svoju vezu okončao samo mesec dana kasnije.

šuškalo se da je aleks džej lo varao s medison lekroj
Instagram 

"Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i želimo to i da ostanemo. Nastavićemo da radimo zajedno i međusobno ćemo se podržavati na zajedničkim poslovima i projektima. Jedno drugom želimo sve najbolje, kao i našoj deci. Iz poštovanja prema njima, jedini komentar koji još imamo jeste da se zahvaljujemo svima koji su nam uputili lepe reči i podršku", napisali su Džej Lo i Aleks tada u zajedničkoj izjavi.

Nešto kasnije istog meseca, pevačica i glumica snimljena je u društvu Bena Afleka. Par je u maju potvrdio da su u vezi, nakon što su već bili u ljubavi od 2002. do 2004., kada su planiral i brak.

Na pitanje da prokomentariše novu ljubav svoje bivše verenice, bivši bejzbolaš samo je odgovorio: "Napred, Yankees", a kasnije je pričao kako je vreme koje je proveo s Lopezovom dovelo njegov život u red.

"Imao sam pet godina neverovatnog života i veze i zajedno sa svojim ćerkama sam puno toga naučio. Sad imamo priliku da s tim krenemo dalje i kažemo: 'Znate šta? Toliko smo zahvalni za poslednjih pet godina, a videćemo kako ćemo provesti idućih pet godina s onim što smo naučili'".

rodrigez istče da sada želi da se posveti ćerkama
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Rodrigez ima dve ćerke 17-godišnju Natašu i 13-godišnju El, koje je dobio u braku sa Sintijom Skurtis. Upravo na njih i njihov razvoj se, kako je u vreme nakon raskida s Lopez govorio, želi fokusirati.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!