Aleksu Rodrigezu baš ne ide u ljubavi.

Dok Džej Lo uživa u staroj/novoj vezi sa Benom Aflekom, čini se da nekadašnji bejzbol igrač muku muči da nađe novu izabranicu.

Iako su ga spajali sa mnogim ženama, čini se da nijedna nema nameru da sa njim ulazi u bilo kakav odnos, pogotovo od kada su se pojavile priče da će javno obelodaniti sve njene tajne

"To je očigledno mnogima "turn off", jer im ne uliva poverenje, a činjenica je i da Aleks ne može sad da "prošeta" bilo koga nakon što je kraj sebe imao boginju Džej Lo", rekao je svojevremeno izvor blizak nekadašnjem sportisti.

aleks rodrigez dzenifer lopez
Jackson Lee / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, kako stvari stoje, svaka iole ostvarena žena mu je rekla veliko "ne", a to dokazuje i primer Keli Bensimon, nekadašnje manekenke, a danas uspešne spisateljice i agenta nekretninama koja je Rodrigeza odbila čak nekoliko puta.

Njih dvoje su se, kako izvori tvrde za Page Six dopisivali nekoliko meseci, i flertovali, ali Keli nije želela išta dalje sa njim. Navodno joj je prijala pažnja, ali ne može sebe da zamisli uz njega.

keli bensimon
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Aleks je bio uporan i zvao ju je na sastanak nekoliko puta, ali Keli se nije dala. Inače su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, i najpre su diskutovali o nekretninama, a onda se priča raširila i na druga polja.

keli bensimon
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, Keli koja se samo ove godine uspela da proda 100 miliona dolara vrednih nekretnina Daglasu Elimanu nije raspoložena da se bakce sa nekim koga bije glas da je neveran i da je psihički zlostavljač, što je jednom i sama Džej Lo provukla na svom Instagram postu.

keli bensimon
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sa druge strane, a ostaje i nejasno zašto ju je uopšte i "startovao" kada se zna da je Keli i dalje u vezi sa Nikolasom Stefanovim koji je poreklom sa naših prostora. Neki pričaju da među njima nije bilo ničeg osim poslovne saradnje, međutim da li ovde ima istine ostaje da se vidi u narednom periodu, a još Kelinih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/kellybensimon Keli Bensimon