Bivša modna urednica, model i tv lice Keli Bensimon i dan-danas u šestoj deceniji izgleda savršeno, a sve to duguje redovnom vežbanju u teretani.

Svojim mladolikim izgledom i duhom oduševljava dame širom sveta i podstiče da se pokrenu i učine nešto dobro za sebe.

Naravno, ako ste milslili da je njeno savršeno telo samo "dar od boga", moramo da vas razočaramo. Keli je neko ko redovno vežba u teretani i to decenijama već, pa ne čudi što izgleda daleko mlađe.

Keli vodi računa o ishrani, negovanju lica i tela, ali i svakodnevnim treninzima na koje ide sa dečkom Nikolasom Stefanovim koji je poreklom sa naših prostora.

keli bensimon
printscreen/kellybensimon 

Inače se Keli Bensimon jednom prilikom pohvalila na Instagramu da njena dnevna rutina uključuje trčanje od 20 minuta, 30 čučnjeva, 50 trbušnjaka i 10 propadanja, što se i te kako primećuje.

Dugogodišnji par fizičke treninge uglavnom obavlja na otvoreno, pa je tako bilo i ovoga puta kada su ih paparaci sreli na ulicama Njujorka. Ovog puta Keli je trčala, dok ju je partner pratio na rolerima.

BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia Keli Bensimon i Nikolas Stefanov

Iako je njihova veza bila dosta turbulentna, par je raskidao i mirio se bezbroj puta, a 2009. godine Keli je čak i uhapšena nakon što ga je navodno udarila. Ipak, obzirom da se danas u javnosti pojavljuju srećniji nego ikada izgleda je su izgladili sve probleme i počeli da uživaju u ljubavi.

Keli, koja danas radi kao agent za nekretnine, a proslavila se učestvovanjem u rijaliti šou programu "Real Housewife Of New York", ali iako više nije deo njega, i dalje ima gomilu obožavatelja koji pažljivo prate svaki njen korak. Bensimonova je majka dvoje dece koje je dobilla tokom braka sa poznatim fotografom Gilsom Bensimonom.