Pevačica i model Kortni Stoden našla se prvi put u centru pažnje američkih medija nakon što se sa 16 godina udala za 34 godine starijeg glumca Daga Hačinsona, ali i po skandalu razotkrivanja slavne voditeljke Krisi Tajgen za sajber nasilje.

Sada su paparaci nedavno usnimili influenserku Kortni Stoden na luksuznoj jahti u Kaliforniji, a atraktivna dama bila je u društvu verenika Krisa Šenga. Povod romantičnog vikenda na jahti bila je proslava 27. rođendana plavuše. Dok je par neprekidno razmenjivao nežnosti, posluživalo ih je privatno osoblje, a u galeriji pogledajte njihove zajedničke fotografije:

screenshoot/instagram, Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Kortni Stoden i Kris Šeng

Da je Kortni imala turbulentan ljubavni život poznato je javnosti, ali da će je sadašnji verenik zaprositi nakon samo nekoliko meseci od početka veze, niko nije očekivao.

Kortni još uvek nije spremna da stane na ludi kamen, a to je obavestila i Krisa.

"Kada me je Kris zaprosio, potrudila sam se da mu kažem da nisam spremna da se udam u bliskoj budućnosti i on je to prihvatio. Rekao mi je da odvojim vremena koliko god želim, ali da nikada neće otići", rekla je ona nedavno.

Ukoliko dođe do braka, ovo će poznatoj influenserki biti drugi brak. U prvi je ušla samo samo 16 godina kada se u Vegasu udala za tada 34 godine starijeg holivudskog glumca Daga Hočinsona, a ova veza dugo je bila osuđivana u javnosti.

dag hacinson i kortni stoden
screenshoot/youtube 

Par se upoznao preko zajedničkog prijatelja na internetu. Venčali su se kad je Kortni imala 16 godina, a na pitanje zašto nisu sačekali da Kortni napuni 21. godinu, Kortni je rekla kako nije razmišljala glavom, već srcem.

Brak je trajao dve i po godine, a za to vreme Dagu je propala karijera, a njegova porodica i prijatelji okrenuli su mu leđa budući da je brak sa maloletnicom bio pravi skandal za Holivud. Kako je u jednom intervjuu ispričala, Kortni je priznala da ga je jednom priliko slučajno nazvala "tata".

"Tako je, kako je. Ona mene može da zove tata, a ja se mogu šaliti da odgajam svoju ženu. Sve je u dobrom humoru", izjavio je glumac tada.

dag hacinson i kortni stoden
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

On je prošle godine u svojoj velikoj ispovesti istakao da je mogao da pretpostavi da će razlika od 34 godine izazvati reakcije javnosti, ali da je bio šokiran činjenicom da su mu zbog toga manjkali dobri angažmani.

"Ona je imala 16, a ja 50, i znao sam da će to privući pažnju, ali nisam shvatio kakav će uticaj zaista da ima. Nisam mislio da će me nakon toga menadžer i agent ostaviti. Bio sam na crnoj listi. Izgubio sam porodicu i prijatelje. Bio sam odjednom na Titaniku i svi su bežali osim mene i Kortni", rekao je glumac i da bi neke stvari u životu ipak promenio da može. Ipak, ne misli na brak sa Kortni:
"Bilo je to predivno i moćno putovanje. Slatko-gorko putovanje s Kortni", ispričao je on u intervjuu za Fox News.

Par se rastao 2017. godine, a Dag je istakao da je nakon toga bio potpuno finansijski uništen.

kortni stoden i dag hacinson
gotpap/Bauergriffin.com / Splash / Profimedia 

Ubrzo posle njega oglasila se i Kortni koja je rekla kako se osećala "apsolutno iskorišćenom" tokom njihovog desetogodišnjeg braka.

"Plašila sam se da govorim o tome koliko sam se osećala kao žrtva i koliko sam bila verbalno maltretirana tokom 10 godina braka, jer ja sam bila dete, a on je imao 50 godina kada smo se uzeli. Ali, sada sam žena i vreme je da obučem pantalone za velike devojke i progovorim o onome što je važno. Osećala sam se zarobljeno, izmanipulisano i na trenutke napušteno od svih. Odrastanje u takvom okruženju - bilo je to usamljeno i mračno mesto. A Dagu imam da kažem - voleću te uvek, ali ću uvek biti i ljuta. Ti si me ostavio - devojčicu više nego ženu, da se osećam zbunjeno i inferiorno.

Ove stvari ću prevazići i želim ti dobro. Ali, molim te, nemoj ovo nikada više da uradiš nekom maloletniku. To nije u redu, čak i ako roditelji pristanu. Sačekaj optimalno vreme pre venčanja. Deca nisu na tvom nivou. Voleću te uvek bez obzira na sve. Budi bolji. Kao što ću i ja biti", zakjučila je ona.

Inače Kortni je poznata po tome što ima velike silikonske implantate u grudima jer joj je njena prirodna veličina bila nezadovoljavajuća. Sada je slobodna i po njenim rečima "želi da uživa u životu kao i svaka devojka njenih godina“.