Nakon što su svet obišle vesti o veridbi Dženifer Lopez i Bena Aflek nakon što su paparaci latino divu snimili s prstenom na ruci, stigla je i potvrda - popularni glumac zaprosio je svoju bivšu varenicu.

Dženifer Lopez i Ben Aflek bili su vereni pre 20 godina, međutim do venčanja nije došlo. Ipak, mnogi su ubeđeni da će slavni par ovaj put stići do oltara.

dženifer lopez snimljena s vereničkim prstenom
Stoianov / Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dženifer Lopez potvrdila je veridbu u video snimku koji su mogli da vide svi oni koji su pretplaćeni na njen zvanični sajt. 

Džej Lo se u petak obratila fanovima putem društvenih mreža i naglasila da planira da objavi nešto jako važno, a nekoliko sati kasnije pojavio se i snimak veridbe.

Lopezova i Aflek upoznali su se pre 20 godina - 2002. godine na snimanju filma. Njihovo prijateljstvo preraslo je u ljubav, a u novembru 2002. Ben je Džej Lo zaprosio dijamantskim prstenom čija je vrednost procenjena na 2.5 miliona dolara.

Pritisak medija doveli su do otkazivanja venčanja i kraha njihove romanse. 

Tada su se u medijima pojavile informacije da nisu mogli da podnesu pritisak javnosti, kao i da je Ben počeo previše da pije što je veoma smetalo Džej Lo.

ben i džen bili su vereni pre 20 godina
PHOTOlink / Everett / Profimedia 

Iako je sve to definitivno imalo udela u njihovom raskidu, navodno postoji još jedan, mnogo bitniji razlog - Benovo neverstvo. Ipak, prošle godine par se pomirio, a 20 godina kasnije stari problemi su iza njih, a mnogi veruju da će se ovog puta Ben i Džen zaista venčati.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Posle 20 godina glumac je latino divu ponovo zaprosio

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!