Dženifer Lopez već duže vreme nije bilo moguće videti sa sinom Maksimilijanom, čak ni kada bi paparaci uslikali nju i Bena sa decom.

Latino diva uglavnom je u društvu navodno transrodne ćerke, a od Maksa nije bilo ni traga ni glasa.

Šuškalo se da dečak ne odobrava "Benifer" pogotovo nakon što su njegove namrštene fotografije sa Aflekom obišle svet, a strani mediji su pisali i da mu ne prija celokupna pompa oko njegove sestre. Sa druge strane, to mu je omogućilo i da paparacima bude manje zanimljiv, s obzirom da su Eme pratili u koraku.

Maks, sin Dženifer Lopez ne ppojavljuje se toliko u javnosti od kad je njegova majka u vezi sa Benom Aflekom.
Vasquez/Maciel/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Maks nikada nije ni bio ljubitelj medija i javnih događaja, iako je podjednako talentovan za pevanje kao njegova sestra Eme, čemu svedoče i brojni snimci na Instagramu koje je Džej Lo podelila.

Činilo se da će njegov put biti potpuno drugačiji od ženskog dela porodice koji nema problem da se pojavljuje pred kamerama, međutim, novom odlukom šokirao je sve. Zapravo, razlog zbog čega se nije pojavljivao u javnosti su obaveze oko novog projekta na kom je sarađivao upravo sa slavnom majkom.

Maksimilijan za razliku od Eme ne voli da se pojavljuje u javnosti.
printscreen/instagram 

U pitanju je romantična komedija "Marry me", a upravo u ovom filmu Maks je dobio ulogu. To je ujedno i njegov filmski debi, a iako se, po pisanju Mirrora premišljao da li da prihvati, na kraju je dao šansu ostvarenju i zapravo shvatio da želi da krene tim stopama, u svet glume.

Dženifer Lopez igrala je u novom filmu sa sinom Maksom.
AFP / AFP / Profimedia 

Njegova porodica bila je ta koja mu je dala "vetar u leđa" rečima:

"Uradi to, uživaćeš!", a da su navodi istiniti potvrdila je i sama Dženifer u intervjuu za "El Gordo y la Flaca".

"Sjajno se proveo, i želi da se time više bavi. Želi da postane glumac", rekla je pevačica i dodala:

"Nije da je stidljiv, ali mislim da želi da bude "glasovni" glumac jer ima veoma drugačiji glas i može da ih menja. Ali, na kraju, on će raditi šta želi", završila je Džej Lo i istakla da će ga podržati kojim god putem da krene, a kako se Maks pokazao u prvom filmu imaćemo priliku da vidimo uskoro, jer je američka bioskopska premijera bila 11. februara, a ovih dana film će se prikazivati i širom Evrope.

Dženifer Lopez kaže da se njen sin Maks sjajno snašao u filmu.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!