Dženifer Lopez i Ben Aflek uskoro će proslaviti prvu godišnjicu veze. doduše prvu od kako su se pomirili nakon 17 godina pauze.

Svojevremeno su raskinuli veridbu svega par dana pred venčanje, jer nisu mogli da izdrže pritisak medija, međutim, očigledno je da stara ljubav zaborava nema, a prijateljsko druženje dovelo je do toga da se ponovo rode emocije, a oni nastave gde su stali nakon nešto više od deceniju ipo.

Latino diva sada je progovorila za "People" o njihovom odnosu i osvrnula se na sve ono što je dovelo do raskida u prošlosti.

"Nikad nisam bila bolje. Mislim da smo svi u jako lepom trenutku", započela je Dženifer svoju ispovest i dodala:

"Osećam se tako sretno, veselo i ponosno što sam s njim. To je predivna ljubavna priča i dobili smo drugu šansu".

Dženifer Lopez osvrnula se na pomirenje sa Benom nakon 17 godina.
Anthony Behar / ddp USA / Profimedia 

Ipak, njihov ponovni susret bi oje sve samo ne bajkovit. Pevačica je priznala da su se oboje bojali da obnove vezu zbog neslavnog kraja kakvog su imali.

"Prvi susret nije bio prijatan. Plašili smo se pomirenja... da će sve biti isto...", rekla je.

Dodala je da su tada bili naivni i dopustili drugima da utiču na njih, no i da je ovog puta sve mnogo drugačije.

Ben Aflek i Dženifer Lopez raskinuli su veridbu tik pred venčanje.
Shutterstock 

"Sada smo stariji, pametniji, imamo više iskustva, na drugim smo pozicijama u životima, sada imamo decu, jako smo svesni tih stvari. Takođe smo vrlo zaštitnički nastrojeni, jer ovo je tako divno vreme za sve nas", rekla je.

Dženifer kaže da su ona i Ben sada pametniji, te da neće dozvoliti da se istorija ponavlja.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, Dženifer i Ben su počeli da se zabavljaju 2002. godine, a 2004. trebalo je da stanu na "ludi kamen". Pritisak javnosti i slave učinio je da više razmišljaju o "mamcima" za javnost, lažnim mladama i slično, nego o njima samima. Sada ipak neće dopustiti da se istorija ponovi.

Dženifer Lopez uživa u odnosu sa Benom i tvrdi da su radnije bili daleko naivniji.
VERONESI / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Lep je način na koji su stvari sada drugačije, osećamo ih drugačije nego pre mnogo godina. Više je uvažavanja i slavlja, što je lepo. Kada pronađete nekoga i stvarno ih, ali stvarno volite, i dobijete drugu šansu? To je stvarno retko, dragoceno, predivno i ne uzimate to zdravo za gotovo", istakla je, a neke od njihovih najlepših trenutaka u poslednjih godinu dana pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/youtube, Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia Pogledajte neke od najlepših trenutaka između Džej Lo i Bena Afleka tokom skoro godinu dana veze.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!