Ben Aflek možda jeste jedan od poželjnijih glumaca u Holivudu na čije je čari ponovo pala i Džej Lo, ali to ne znači da joj je sve potaman po pitanju njenog dragog.

Naime, dobro je poznato da glumac nikad ne skida majicu na plaži kada je sa latino divom, nevezano kolika je temperatura, a razlog je to što ona ne voli njegovu ogromnu tetovažu, što je i sama priznala u jednom od intervjua.

- Užasna je! Zaista je užasna,mene bi bio blam na njegovom mestu - rekla je, a potom dodala:

- Ima previše boja. Sve njegove tetovaže imaju previše boja. Trebalo bi da su manje šarene, a više kul.

Ben na leđima ima istetoviranog feniksa živih boja, a kod Elen Dedženeris u emisiji rekao je da crtež predstavlja nešto njemu veoma bitno, ali nije hteo da otkrije značenje.

Tetovaža Bena Afleka uopšte se ne dopada Džej Lo.
- / Backgrid USA / Profimedia 

Sada se saznalo da tetovaža nije jedino što se ne dopada Džej Lo.

Dobro je poznato da su mnogi glumci i glumice da bi dobijali bolje uloge morali da promene određene karakteristike. Nos, usne, zubi... a ni Ben nije bio izuzetak. Njemu su filmski producenti svojevremeno rekli da mora da sredi svoj osmeh ako misli da dobija uloge.

Pre nego što će 1998. godine igrati u filmu "Armagedon" koji ga je ujedno i proslavio, glumac je imao zadatak da sredi zube da budu "više holivudski" i kako kaže, nauči da bude seksi.

Terali su ga da ide u teretanu i nabaci mišiće, a rezultati nisu izostali jer je ostvarenje u rekordnom roku zaradilo 553 miliona dolara.

Međutim, glumac je svoje sitne, ali zdrave zube zamenio lošim, prevelikim krunicama i venirima, što je dovelo do niza problema. Njegovo oralno zdravlje se stalno pogoršavalo, a čak je i njegova koleginica Sandra Bulok prokomentarisala da "Ben ima veoma loš zadah".

Ben Aflek tokom čitavog života pati se sa zubima.
ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

To je po pisanju stranih medija svojevremeno toloko smetalo i samoj Džej Lo sa kojom je nekoloiko godina kasnije ušao u vezu, da ga je terala da stalno žvaće žvake i govorila mu da se "reši te odvratnosti u ustima". Kako su izvori tvrdili, izbegavala je da spava kraj njega jer je njegov jutarnji zadah bio nepodnošljiv zbog čega mu je stalno pridikovala.

Loš dentalni rad ostavio je trajna oštećenja na njegovim zubima, a u jednom trenutku je viđen i sa zlatnim krunicama za koje su mnogi isprva pomislili da su lažne, iako se kasnije ispostavilo da ipak nije u pitanju protetika za film.

Decenijama kasnije, situacija se samo pogoršavala, a tokom 2018. godine, paparaci su ga uslikali u krajnje nezavidnom izdanju za jednu holivudsku zvezdu.

Bena Afleka paparaci su uslikali sa veoma lošim zubima.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Njegovi zubi bili su puni fleka sa karijesom čak i na kečevima. Ipak, čini se da je konačno svoju oralnu higijenu doveo u red, te nove fotografije sa crvenog tepiha pokazuju da je svoj osmeh konačno doveo do savršenstva, a čini se da ovog puta ni Džej Lo nema nikakvih primedbi jer se konstantno ljube u javnosti.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!