Popularni glumac Ben Aflek, koji je zbog ljubavi sa Džej Lo glavna meta paparaca u poslednje vreme, gostovao je u emisiji "The Tonight Show" sa kolegom i dugogodišnjem prijateljem Džimijem Falonom. Tom prilikom, u emisiji je prikazana njihova zajednička fotografija iz perioda kada su obojica imali 17 godina.

- Teško je ne videti da se ovim momcima smeši uspeh - našalio se Aflek gledajući zajedničku fotografiju sa Dejmonom iz mlađih dana.

ben i dzenifer
Anthony Behar / ddp USA / Profimedia 

- Da, ti momci, očigledno je da imaju zapisan uspeh u zvezdama. Mislim da na to ukazuju iste ogrlice koje nose. Kosa je zapravo bila kestenjasta, izgledao sam kao petao. Izgledao sam smešno - rekao je Dejmon.

Ben i Dejmon na fotografiji nose iste frizure i ogrlice "bebi roze" boje, a takav imidž nasmejao je gledaoce širom sveta.

NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Ben Aflek

Takođe, njih dvojica su podelili fotografiju sa premijere filma "Good Will Hunting" iz 1997. godine, a Aflek, koji je nedavno odbranio Džej Lo, našalio se u svom maniru:

- Ne biste zamislili da će ova dva idiota i dalje biti tu.

Ben i Dejmon su zajedno napisali scenario za film "Good Will Hunting" u kom su i glumili, a koji je 1997. nagrađen Oskarom. Posle toliko godina, ovaj dvojac ponovo sarađuje na zajedničkom projektu, filmu "The Last Duel".

Met Dejmon je u emisiji pričao o vremenu koje je posle snimanja filma proveo sa porodicom u Irskoj i kako su izgledali dani tokom pandemije.